| AndreRaluca a întrebat:

Azi m-am despartit de prietenul meu. Pe 11 am implinit 15 luni de relatie, ieri am facut eu 16 ani, el are 20. Nu am putut sa ne vedem de ziua mea pentru ca era la facultate.el spunea ca vrea sa invete, nu mai intra deloc pe net, vorbeam putin, atunci cand sunam eu si ramaneam des fara subiect de discutie. Eu inteleg ca vrea sa-si faca un rost in viata si ma bucur ca invata, dar vreau atentie...de 2 luni simteam ca relatia nu mai merge si plangeam si i-am spus asta dar lucrurile tot nu prea au revenit la normal. Sigur nu ma inseala. Acum sper din toata inima sa se simta distrus fara mine...pentru ca eu chiar asa ma simt asteptand sa se trezeasca la realitate, sa-mi spuna ca ma iubeste. Am trecut peste faptul ca parintii mei nu-l accepta, peste distanta, nu vreau sa ne despartim. Stiu ca m-a iubit mult, pentru ca a facut multe lucruri pentru mine si niciodata nu a renuntat, oricat de greu ne-a fost. Mi-e dor de el. Credeti ca eu sunt cea care trebuie sa faca primul pas spre impacare? verisoara lui mi-a spus ca trebuie sa am demnitate si sa astept sa faca el primul pas. Si daca nu se intoarce, cum as putea sa-l uit, sau sa nu mai sufar atat?

1 răspuns:
| ralu2 a răspuns:

Buna! Parere mea e a nu ar trebui sa faci tu primul pas deorece dupa aceea s-ar putea sa isi bata joc.Adica poate el nu mai vrea impacare si tu ii spui si incepe sa faca misot.Sau poate vrea si e orgolios.Si va fi putin greu la incpeut sa treci peste deorece te vei gandi mult la el si asa.Dar trebui sa fi tare, sa fi increzatoare in tine.Nu e un capat de lume.Stiu ca asta o sa sune ciudat dar baieti mai sunt si sigur vei gasi persoana potrivita cu rabdare.Eu sunt in aceeasi situatie ca si tine doar ca la noi e fierit pentru ca desi nu mai suntem impreuna ne vedem zilnic.Si la noi relatia a fost de 2 ani si jumate.Dar pot trece peste. Vreau sa ii arat ca sunt puternica.Nu sa plang in fata lui sau alte chestii.Si daca te iubeste iti va spune sa va impacati.