Si mie mi-au dat lacrimile. Dar poate, daca ne strangem multi fani, si facem tam-tam ca vrem Hannah montana sezonul 5, cred ca vor face. Miley trebuia sa reinnoiasca contractul, sa fie o hannah montana, tot cu peruca, dar putin mai matura, adaptata adevaratei miley. Chiar nu putea?
Imi pare rau
Inteleg ca iti place mult, dar nu iti fa griji, e doar un serial O sa uiti repede de el probabil. Eu nu sunt fana, dar am vazut ultimele episoade si nu mi'au dat lacrimile sau asa ceva. Oricum, aminteste'ti ca e doar un serial
Inteleg ca iti place mult, dar nu iti fa griji, e doar un serial O sa uiti repede de el probabil. Eu nu sunt fana, dar am vazut ultimele episoade si nu mi'au dat lacrimile sau asa ceva. Oricum, aminteste'ti ca e doar un serial Si voi, nu mai fiti rautaciosi, mare lucru ca ii place Hannah Montana. Si mie imi place Twilight si o sa imi para rau cand se termina, cand o sa vad ultimul film.
Aoleu, nu pot sa cred, tu vb serios?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, Doamneeeeeee, deeeeee ceeeeeee?
Sa ma vezi pe mine ce soc am avut cand s-a terminat ''Maria Mirabela'', abia acum cativa ani mi-am revenit, am putut trece peste aceasta drama a copilariei si a tineretii mele.
iti urez sa fii tare si sa poti trece si tu peste aceasta drama
Da si mie mi-au dat lacrimile si chiar daca pot asculta atatea melodii cu ea tot nu e acelasi.
Da si mie chiar daca am melodiile ei tot nu e acelasi lucru si nu vreau sa imi iau ramas bun de la ea ce sa facem.
Dar sa nu uitam ca chiar daca nu mai sunt episoade noi tot vor mai fi episoad amintesteti de spioanle deabae acum cateva saptamani nu lea mai dat si de vreo doi ani nu au alte episoade.
Desi cateodata nu recunosc, hannah montana a fost singurul serial disney care mi-a atras atentia, si mie mi-au dat lacrimile azi, dar partea buna este ca o sa inceapa hannah montana forever si nu uita ca poti sa asculti mereu o melodie care face parte din serial si poti sa revezi episoadele pe youtube:dnu te lasa descurajata, poti sa vezi alte seriale apoi
O sa-i duc dorul lui hannah montana dar si celolarte personaje, dar parca lipseste ceva de la disney c. fara hanna, o ador daca ar fi dupa mine niciodata nu as vrea sa se termine, i-mi pare nespus de rau ca odata si o data se va termina, dar asta e. voi trece greu peste asta
Twister09 întreabă: