| PredatoR a întrebat:

Azi ma intalnesc cu o tipa la un suc... ce sfaturi imi dati?laughing

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
In primul rand, sa fii un adevarat gentalman. Cand va intalniti incepi cu un compliment:
"ce frumoasa esti astazi!" [chiar daca nu iti place vreo piesa din vestimentatia ei, sau felul in care si-a facut parul; gandeste-te ca orice si-a facut diferit, e pentru tine!]
Cand ajungeti unde trebuie sa ajungeti [laughing] Trage-i scaunul, si invit-o sa se aseze, apoi aseaza-te si tu. [a, nu uita sa-i impingi putin scaunul dupa ce se aseaza]
- Poarta-te frumos cu ea, glumeste cu ea, vorbeste despre pasiunile ei si lucrurile care stii ca o intereseaza, si daca vezi ca un subiect o face sa se simta incomod, schimba-l repede!
- Plateste consumatia pentru amandoi!
- Ofera-te sa o conduci pana acasa!
Sper ca te-am ajutat! ^^ Cel putin, din punctul meu de vedere, asa ar fi o intalnire frumoasa happy. Distractie placuta!

2 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ia o coca-cola.o sa creada ca esti cool

| NightHeaven a răspuns:

Pentru inceput nu pune intrebari stupide genu si ce mai faci si ce mai zici. Poarta-te natural, normal nu te crispa sau incerca sa o impresionezi las-o pe ea sa puna cateva intrebari si raspunde-i sincer. Daca ea e mai timida mai ajuta atmosfera cu o gluma sau un mic zambet dar repet...nu pune intrebari cu nemiluita si clar nu intreba de 10 ori acelasi lucru gen ce ai facut azi, ce mai fazi ce mai zici. In rest, desi in zilele de azi fata isi plateste consumatia si baiatu pe a lui as zice sa vezi daca isi plateste singura consumatia asa vei vedea cat de responsabila e(in cazul in care vezi ca nu are bani la ea sau nu vrea sa achite partea ei de consumatia poti plati tu prima data dar sa nu se invete asa). Alte chestii ar fi sa observi daca in timp ce va intalniti sta cu nemiluita la telefon(in general nu ar trebui sa raspunda la telefon decat daca e ceva urgent nu ca sa mai scoata cate o barfa). Si nu in ultimul rand, spor la baut suc. NightHeaven