| Annie a întrebat:

Azi ma muscat o gânganie de picior(pana in ora4) si am piciorul umflat si ma doare nu stiu ce sa fac(sunt si singura acasa). Cine ma ajutacu ceva, imi spuse ce sa fac FUNDA+FOLOSITOR(pentru toata lunea dau folositor).

5 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Pai prima data freaca-te usor cu apa calda si sapun. Apoi ca cu sprit(chiar daca ustura un pic). Apoi pune o compreza umeda cu apa si spirt(apa rece) ca sa se desumfle piciorul. Dupa ce s-a desumflat da-te cu putina crema de galbenele daca ai. happy

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna;*
Mi s-a intamplat si mie.numai ca pe mine ma muscase un paianjenlaughing
Puneti sare acolo unde ai muscatura, sau o compresa cu spirt.
Nu iti va trece dar ti se va dezumfla si nu te va mai durea.
Du'te la farmacie si o sa iti dea un unguenthappy

te pup:*

| DelphhiN a răspuns:

Papusa,cel mai bine ar fi sa iti pui o compresa cu apa rece.sa si dezinfectezi cu ceva spirt sau apa oxigenata nu ustura delocbig grinsi eventual sa dai si cu ceva crema ceea ce ti-am scris mai sus nu poate afecta cu nimic acea piscatura ar mai fi o chestie...sa-ti pui o compresa cu apa rece si sa te strangi cu ceva la pikior dar asta nu stiu sigur daca e destul de bine.asteapta si un alt raspuns. poatee mai bun big grin. fundissa?

| myhu2011 a răspuns:

Pune ceva crema sau pune patrunjel.asa sigur o sa iti treaca

| Rain_1754 a răspuns:

Mai mult ca sigur esti alergica. Ia o pastila de Claritine si eventual pune ceva rece pe picior sa mai calmeze. Altceva nu ai ce face si nu cred ca e asa grav ca sa te duci la urgente. Daca vezi ca maine e tot la fel, du-te la doctor.