anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi mergeam pe strada si am trecut pe langa un tigan. Avea in mana un furtun si ce credeti? M-a lovit cu furtunul peste brat. O tipa a zis 'dar ce faci mai?' si atat, ca doar traim in Romania... L-am injurat, dar cu frica, pentru ca era o satra intreaga in spatele lui, si cine stie, poate nici nu mai traiam acum. Nu este un incident singular, o data treceam tot pe acolo, si tot asa, mergeam pe strada, chiar m-am ferit de respectivul 'om' daca poate fi numit asa, si a venit prin spate si m-a lovit. Nu le-am zis parintilor despre asta de rusine, si oricum ce pot sa faca ei? Sa cheme politia? Politia ce face? Le da dreptate tiganilor, ca sunt prieteni, doar. Nu stiu ce sa fac... Sa nu mai ies din casa? Nu am cu cine sa merg in zona aia, si probabil de asta profita tiganii, ca sunt singura, si o prada usoara pentru tot ce vor ei sa faca. Aveti sfaturi pentru problema mea?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cauta o ruta alternativa chiar daca faci mai mult timp mergand stii ca scapi de prostul ala si faci miscare.

| IceCreamDoll a răspuns (pentru mgtow):

Este singurul drum.

| mgtow a răspuns (pentru IceCreamDoll):

Atunci incearca varianta politista, in unele cazuri isi fac treaba.

| IceCreamDoll a răspuns (pentru mgtow):

O sa ma gandesc la asta. happy

| georgedanielc a răspuns:

Implicarea politiei este necesarasi ai putea sa faci si o reclamatie scrisa una la politie si alta la un ziar local, asa sunt sigur ca va avea efect