| iLoveHoes a întrebat:

Azi mi-a murit cainele, ce sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| Indestructible a răspuns:

Jupoaie-l, apoi mănâncă-i carnea.

4 răspunsuri:
| sodobar a răspuns:

Ingroapal

| Sunnyツ a răspuns:

Il ingropi...stii tu. Il bagi intr-o groapa si pui pamant peste. Apoi, iti iei altul.

| amdr001 a răspuns:

Waai... imi pare foarte rau pentru tine! si mie mi-a murit cainele anul asta in aprilie! stiu cum e! e groaznic! nici eu nu imi puteam imagina cum fiinta pe care o iubesc enorm, care facea parte din familie, ar muri... zilele astea iti va veni sa plangi sigur! plangi cat simti nevoia! eu si'acum cand ma gandesc la ea cum arata si cum era ea si cum se comporta, plang crying deci si dupa 5 luni, eu tot plang dupa un caine! stiu! pare aiurea! dar inteleg doar cei ce o patesc! nici eu nu stiam ce sa fac cand a murit catelusa mea, mai ales ca era si foarte tanara [5 ani], a murit de boala. eu ma bucur ca nu am vazut'o moarta, pentru ca nu as fi lasat'o sa o duca tata sa o ingroape! dar totusi o parte din mine ar fi vrut sa o vada cand a murit, ca sa imi fi luat si eu "la revedere" crying( acum ca iti scriu tie toate astea, chiar acum plang! sper ca tu sa iti revii mai repede decat mine! nu stiu ce ai avea de facut, sincer! chiar daca si eu am trecut prin asa ceva! eu de exemplu acum, imi doresc sa imi mai iau un catel! si sa fac tot ce nu am facut cu acea catelusa! cand abia murise, am zis ca nu imi voi lua in veci alt catel! si uite ca acum vreau! duc dorul la o jucarie vie care sa latre, sa se joace, sa iti aline durerea. o sa vezi ca peste cateva zile incepi sa iti mai revii! bafta! imi pare rau pentru catelul tau ca a murit! cred ca nici acum nu iti poti inchipui ca pur si simplu nu mai e. oricum, numai bine! happy

| xdogcatalin a răspuns:

Fa un tort...in cinstea luiwinking