Acum 4 ani cand eram in clasa a treia si intrasem de un an la dansuri.Ma intelegeam foarte bine cu o fata, asa ca i-am propus sa vina si ea la dansuri.Insa in loc sa vina doar ea a mai adus o fata de la mine din clasa pe care nu o suportam.Si intr-o seara cand mergeam la dansuri m-a enervat bunica fetei pe care nu o suportam si am facut-o handicapata, iar ea s-a dus si i-a spus bunicii ei, care la randul ei m-a facut in toate felurile. Fata cu care ma intelegeam eu bine s-a alaturat si ea "celelaltei tabere" si uite asa am descoperit eu ce e aia pritenie adevarata si ca ea nu exista!
Tin sa te contrazic pe aceasta tema. Prietenia adevarata de fapt exista doar ca tu nu esti cea care ai gasit-o inca. Mereu va fi cel putin o persoana care va incerca totul pentru tine si te va aprecia pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce ai. Nimeni nu moare singur indiferent ca are langa el/ea un prieten/a, iubit/a etc. Mereu a fost asa si singurul lucru care ne face sa contrazicem asta sunt diversele actiuni cu urmari negative care se petrec intr-o anumita parte a vietii.
Nu ai dreptate.Prietenia adevarata exista, doar ca nu tuturor le este dat sa o kunoaska... poate nu ai prietenit cu persoana potrivita...cred ca peste o perioada de timp iti vei schimba parerea.
Ba da exista dar trebuie sa-o cauti cu atentie si cu rabdare! odata un prieten adevarat o sa iti iasa in cale si tu o sa te impedici de el! si o sa vezi! asta am crezut si eu pana intrr-o zi!