| pwp a întrebat:

Azi mi-am dat seama ca prietenia adevarata nu exista.
voi cand va-ti dat seama de asta?

42 răspunsuri:
| madyscumpik a răspuns:

De mult... Cand am fost "tradata"...

| Fluture a răspuns:

Prietenia adevarata exista. Daca ai fost dezamagita de cineva, inseamna ca acea persoana nu era un prieten adevarat.Am o prietena si un prieten foarte bun, care par mai duri[laughing]dar in adancul sufletelor lor tin foarte mult la mine.

| Aiicha a răspuns:

Anul trecut.

| Mary496 a răspuns:

De prea multe ori... O data e usor sa treci, a doua oara simti, a treia oara te doare... a patra oara te rupe in bucatele.Si nu e bine. Dar asa sunt prieteni falsi, te fac din vorbe si apoi te lasa.

| Deddu a răspuns:

pai asa credeam si eu acum ceva timp dar e total gresit...prietenia adevarata exista dar trebuie sa o cauti poate persoana care te-a dezamagit nu era un prieten/a adevarat/a prieteni adevarati sunt greu de gasit! dar fiecare din noi vopm gasi acea sau acele persoanelove struck prieteni adevarati sunt putini dar vorba aia putini da` buni love struck capul sus! toate cele bune si sper ca te-am ajutat:p!

| Miяu a răspuns:

... Si cate sperante aveam...

| Gabriel_4906 a răspuns:

Tin sa te contrazic pe aceasta tema. Prietenia adevarata de fapt exista doar ca tu nu esti cea care ai gasit-o inca. Mereu va fi cel putin o persoana care va incerca totul pentru tine si te va aprecia pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce ai. Nimeni nu moare singur indiferent ca are langa el/ea un prieten/a, iubit/a etc. Mereu a fost asa si singurul lucru care ne face sa contrazicem asta sunt diversele actiuni cu urmari negative care se petrec intr-o anumita parte a vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 4 ani cand eram in clasa a treia si intrasem de un an la dansuri.Ma intelegeam foarte bine cu o fata, asa ca i-am propus sa vina si ea la dansuri.Insa in loc sa vina doar ea a mai adus o fata de la mine din clasa pe care nu o suportam.Si intr-o seara cand mergeam la dansuri m-a enervat bunica fetei pe care nu o suportam si am facut-o handicapata, iar ea s-a dus si i-a spus bunicii ei, care la randul ei m-a facut in toate felurile. Fata cu care ma intelegeam eu bine s-a alaturat si ea "celelaltei tabere" si uite asa am descoperit eu ce e aia pritenie adevarata si ca ea nu exista!

| g3orgiana16 a răspuns:

Astazi si eu:d deoarece ea dorea sa stea mai mult cu alta prietena (nu am nimic cu asta)dar nu mai ma baga in seama deloc cand e prin preajma ''ea''... ce inervanta e viata uneori:d:-p

| usy313 a răspuns:

Eu nu cred. cel putin in Romania nu te my poti baza pe nimeni.

| pwp explică (pentru JuStKid):

Stiu ca, cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar eu vreau o persoana happy
Iar filmul cred ca e superb...De mult vreau sa-l vizionez..cred ca voi plange mult!

| Vasile_Amalia_1986 a răspuns:

Ba există.

Întrebări similare