anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi mi-am dat seama ca un coleg de clasa mi-a dat ignore si nu inteleg de ce ca nici nu vorbeam cu el nu il deranjam cu nimic.(coleg nou) si am vazut ca pe detector e online si la mine offline.
Din ce cauza credeti ca mi-a dat ignore?
Multumesc.

3 răspunsuri:
| dreamgirl16 a răspuns:

Pana la urma poti gandi situatia in multe feluri! Poate k a intrat pe invs si a setat sa il vada on numai 2, 3 pers din cauza ca nu vrea sa fie deranjat de mai multe! Ori nu stia cine esti si te-a pus pe invs`sau ti-a dat ign,cel mai sigur poti afla numai si numai daca intrebi si alti colegi care il au daca il vad on sau nu, si at vei vedea daca ti-a dat ign sau e prima variantasmugSau cine stie pana la urmaoh go on Daca nu ai interactionat in niciun fel nu prea ar avea dc sa iti dea ignnn.straight face Stai linistitasmugAi putea si sa il intrebi intr-o zi, incercarea moarte n``are! :*

| iSkater a răspuns:

Nu neaparat din cauza ta. poate altcineva il enerva. Funda?

| MissIndependenttt a răspuns:

Si pe tine cu ce te deranjeaza atat de tare ca ti'a dat un idiot ignore? Ori iti cam place de elhee hee...Hmmm oricum nu conteaza cauza ci s'ar putea sa nu mai fi stiut cine esti si a zis sa-ti de ig sau cine stie ce o fi fost in mintea lui...thinking:*