Pai uite aici ce ii spun dirigintei mele cand nu merg la scoala : "N`am putut veni la scoala pentru ca am venit prea obist casa de la (bagi acolo o vrajeala) si am dormit mai mult decat trebuia" sau "Nu am venit ieri la scoala pentru ca mi-a sunat alarma cu o ora mai tarziu." baga vrajeli acolo nu fi timid!
Hmm si eu aceeasi problema
eu ii zic la diriga ca i-a fost rau unei colege si era sngra acasa si parintii ei m'au rugat sa stau cu ea...
vezi u ce mai bagi pacolo...eu pot so zic pe asta ca am chiulit chiar cu ea
. succes
Eu ii zic ca am fost racit.Am stat vreo doo zile p-acasa(desi n-aveam nimic) si cand vin la scoala observ ca aveam doar doo absente.
Pey poti sa-i spui ca ai vrut sa mergi la scoala numai ca nu ai avut cheie sa deschizi usa si ai ramas inchis in casa. am patit'o odata
sau ca ai racit... nu'i asa de greu sa bagi acolo ceva vrajeli
Pai, spune-i si tu ca a trebuit sa mergi undeva cu parintii tai si din acest motiv nu ai putut veni, apoi cere-ti scuze si zii ca nu o sa se mai inatmple.
Sau ca ai fost la spital la bunica ta, ca se simte rau si vrajeli de genu asta.
Ori in cel mai rau caz, spune-i adevarul dar nu cred ca va iesi foarte bine.
Daca esti fata poti sa ii zici ca ti-a venit ca te-a durut ingrozitor burta. la mine merge mereu. o data am lipsit 3 zile din acest motiv si mi-a motivat toate absentele din zilele alea fara scutiri sau alte chestii.
sau poti sa ii spui ca ai avut o problema in familie si a trebuit sa stai acasa sau alte vrajeli.
Sall. Sunei adevarul. Adevarul pur, si curat. Datorita sinceritati tale, te va ierta. Poti, spune minciuni, te va prinde.Pa!
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: