| didi12 a întrebat:

Azi sunt darnica.Cred...hee hee. Vreau sa dau funda celui care imi spune de ce o vrea. Cel mai originar raspuns o va primi.:-)

Răspuns Câştigător
| alexapui a răspuns:

Nu am raspuns aici doar pentur ca vreau funda.happy pur si simplu imi place aceasta intrebare si stilul tau de a gandi:toti vor fundele.de ce?

personal, consider ca funda este un simplu "multumesc"happy

7 răspunsuri:
| Metaler a răspuns:

Sincer chiar nu am ce face si as vrea funda ca l-am omorat pe DB din ICC 10 N:angrya fost foarte greu)laughing

| Pinky_8498 a răspuns:

Eu nu stiu ce e funda dar se pare ca toti vor funda. Pot primi si eu prima mea fundita? puppy dog eyes

| Nesquik_8060 a răspuns:

@alexapui daca nu esti interesata de funde de ce ai mai raspuns? raised eyebrows Si eu raspund din toata inima pe TPU si la nici-un raspuns de al meu la sfarsit nu o sa vedeti "fundhaa" sau " :* te-am ajutat da-mi funda". Nu! e decizia fiecaruia sa dea sau nu funda. Nu te ajuta cu nimic fundele de pe TPU la testul de maine la geometrie sau mai stiu eu celaughing. Ai implinirea ca ai ajutat pe cineva cu adevarat si ca oarecum ai fost si rasplatit. Nu cred ca tie nu ti-ar place sa primesti cat mai multe funde. nu sa te dai mare. Dar te simti tu bine pentru tine

| chokotoff10 a răspuns:

Pentru ca sunt o simpatica la fel ca tine? :*

| Alecsa_4474 a răspuns:

De plictiseala thinking

| crytical a răspuns:

Ma inselat o fata pe care o iubeam de 2 ani, faceam totul impreuna, nu era zi in care sa nu stam unu langa altu, i.am facut tot ce si.a dorit, ne intelegeam foarte bine, iar acum 1 saptamana m.a inselat cu altu. c sa mai spun si cred ca o fundita mica mica mi.ar inveseli cat de cat ziua. si poate ma face sa uit vreun minut sa nu ma mai gandesc la ea. sad (v.ati dat seama ca nu am vorbit serios, no? )

| alexapui a răspuns:

@alle: mi s-a parut interesanta intrebarea.si nu sunt dependenta de fundestraight face nici macar nu stiu la ce ajuta laughing

si applaughing azi [ maine de ieri] am dat test la romana nu la geometriephbbbbtlaughinglaughing

no ofensehappy