| nouneim1989 a întrebat:

Azi toti baietii s-au batut. Eu castigam ca toti erau pe jos. In furia oarba voiam sa-l lovesc pe unul cu un scaun. Fata de care imi place mi-a zis sa termin si i-am zis,, Fa-ma".Pur si simplu l-a lovit pe ala si a cazut pe jos si pe mine m-a prins de mana mi-a pus piedica am cazut jos pe burta, mi-a prins mainile si mi-a pus piciorul pe spate ramanand imobilizat.Si dupa ce ca toti erau pe jos din cauza mea, de mine s-a ras ca m-a batut o fata (ceea ce mi se para si mie cam jenant...)Cum explicati gestul ei?

7 răspunsuri:
| MaleficaFaraNume a răspuns:

Pai uneori lpgica e mai buna ca puterea
parerea tuturor nu conteaza conteaza parerea ta, cred ca nu erai pe faza odata ce te-a imobilizat,, daca o placi trebuia sa termini de dragul ei, in fine stai calm totul va fi bine

| sizzlingaddicted a răspuns:

Te bate limba romana ma!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar fi bine sa mai iei un pic de bataie de la cateva fete...

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Daca ai provocat-o sa te faca sa termini de ce te miri? Tu ai cautat-o. Data viitoare nu o mai provoca.

| RespiraSiInspira a răspuns:

Aoleu,dar unde erati mai Tarzan? In jungla?

| 愛日本 a răspuns:

Cei mai probabil ''eroismul'' tau a enervat-o si a vrut sa te invete o lectie. Poate ea stie ca o placi iarf ea nu te suporta, asa ca ti-a dat o mama de bataie.
Dar mai exista si varianta sa te placa, si sa te bata pentru a-ti arata cat de 'tare' este ea.

| ywar a răspuns:

Vai de voi sunteti viitorii ratati ai tarii. Nu stiti decat sa faceti tampenii si cu limba romana sunteti paraleli.