| Alex_Sovaiala_1998 a întrebat:

Azi trebuia sa ma intalnesc la 3 ore diferite cu trei persoane dar toate au anulat intalnirea si nu inteleg de ce.

Răspuns Câştigător
| selysol a răspuns:

sad pai in cazul asta intreaba o persoana de incredere daca ar trebui sa schimbi ceva la comportamentul/atitudinea ta de obicei probleme de genul asta se rezolva pe cale direct adica prin vorbe, comunicarewinking sper ca te-am ajutat cat de cat happy

4 răspunsuri:
| alabalaportocalala a răspuns:

Le-au murit maimutelewinking

| selysol a răspuns:

Salut! cu siguranta aveau altceva mai bun de facut sau pur si simplu a intervenit altceva in joc deci nu cred ca ar trebui sa iti bati prea mult capul cred ca ar trebui sa le ceri niste explicatii si vei rezolva mult succeshappy

| Alex_Sovaiala_1998 explică (pentru selysol):

Da... probabil dar mi se pare k se intampla destul de des asta asa ca am eu o problema :-l dar nu stiu care

| Alex_Sovaiala_1998 explică (pentru selysol):

Da... probabil dar mi se pare k se intampla destul de des asta asa ca am eu o problema :-l dar nu stiu care

| selysol a răspuns (pentru Alex_Sovaiala_1998):

sad pai in cazul asta intreaba o persoana de incredere daca ar trebui sa schimbi ceva la comportamentul/atitudinea ta de obicei probleme de genul asta se rezolva pe cale direct adica prin vorbe, comunicarewinking sper ca te-am ajutat cat de cat happy