anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi vazut ce dezastru este in Japonia? :O Cu acea explozie, tsunami si cutremur de 8.9 grade! Credeti ca va veni si in Romania, apocalipsa?

12 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Mai devreme sau mai târziu va cuprinde toată planeta.

| pwp a răspuns:

Sper sa nu!
Doamne Fereste!

| andreeutzaa a răspuns:

Nu se poate sa faci previziuni pe catastrofe.Nu se stie daca in Romania va putea sa se intample aceeasi chestie. Japonia era deja o tara cu un livel ridicat de risc de cutremure provocate de placa tectonica care incet incet se misca pana provoaca aceste cutremure puternice care face sa se miste si placa tectonica aflata dub oceane in asa fel incat sa se provoace un tsunami.Acum preocuparea este ca aceste sisme pot continua pentru ceva timp in aproprierea epicentrului.Deci,acum ai vazut noul cutremur care a avut loc in Japonia de 6, ceva de grade pe scara Richter poate continua pentru ceva timp cu noi sisme mai mici dar cu efecte mari.O chestie care sincer ma preocupa este mutarea axei terestre. Dupa cum au zis geologi axa terestra in urma acestui cutremur s-a mutat de 10 cm ceea ce este foarte mult! In anul asta luna se aproprie de pamant din ce in ce mai mult si asta provoaca niste efecte negative asupra planetei noastre.O alta problema e riscul ca epicentrul cutremurului sa se mute si sa se intample aceeasi chestie in alte tari sau ca centrala nucleara de e in Japonia sa explodeze si sa provoace cea ce s-a intamplat la Cernobil.Asta este o dovada ca omul s-a jucat prea mul cu natura facand numai rau si acum efectele se vad.Ar trebui sa ne punem toti o mana pe constiinta.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Apocalipsa?!? Nu crezi ca e putin cam mult? Adica a fost numai o catastrofa atata tot, n-a ras tara de pe suprafata Pamantului. Sa speram ca n-o sa vina si la noi. Oricum, suntem vai de capul nostru.

| frumusik96 a răspuns:

Mie mie foarte frica si da eu cred ca o sa vina si la noi sti ca se spunea ca in 2000 e sfarsitul lumii nu a fost dar acum avem motive sa credem pentru ca ne sunt oferite informatii si deducem si noi asta

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| crytical a răspuns:

Mai bine faceti tot ce vreti acum in 1-2 ani cat mai este ca cine stie daca vine sau nu sf lumii...

| skiziiskiz a răspuns:

Daca va veni.va veni
nu o putem noi oprii

| Dya_2611 a răspuns:

Da am vazut, ingrozitor, Doamne fereste.Conform spuselor astroligilor Romania este ferita de asemenea dezastre apocaliptice, si cel mai mare cutremur care se poate propaga va fi unul de maxim 7 grade pe richter.Cat despre explozii nucleare nu ma pot exprima, poate da, ca cea de la Cernobil. Sper sa mai traim macar 5 ani ca sa ajung si eu la majorat laughing.

| cristinaa94 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie asta. Oricum daca ar veni si la noi un cutremur de 8 grade ar fi devastator

| Kinay a răspuns:

Da, du-te si te ascundete sau omoarate tu sa nu te omoare apocalipsa