| Xander112 a întrebat:

Ba băieți, ajutor! Habar n-am ce sa fac. Deci, am luat permisul recent și între timp mi-am făcut o prietenă (încă nu m-am văzut în realitate) și vreau să mă duc la ea. Nu sta departe de mine (cam 30-40km), dar acum vine problema, nu sunt autobuzuri către ea și nici nu se înțelege bine cu părinții ei să zic că stau la ea. Eu am 2 mașini (una aproape nou nouță și un Passat din 99). Ai mei fac naveta cu cea nouă și mie mi-a rămas passatul. Toate bune și frumoase până aici. Cea nouă e cam de curse, nu mă descurc cu ea și nu m-ar lăsa tata sa mă duc la drum lung singur, iar cu passatul totul e perfect, conduc ireproșabil. Acuma vine partea tristă, passatul s-a stricat cam rău, cam foarte rău: nu se încuie, nu prea țin frânele, bateria nu mai ține curent, geamurile electrice nu merg și se aburesc geamurile. L-am întrebat pe tata daca o vom repara sau daca o dăm. Nu reușesc să aflu ceva concret de la el. L-am rugat să o reparam, i-am zis că am mare nevoie (am o situație financiară buna, nu ar fi o problemă) dar o bagă pe aia cu coronavirus, ba că e veche, ba că la ce-mi trebuie etc etc. M-am apucat eu să-l repar. Sunt la mate-info, am mai reparat televizoare, radio-uri etc. mă pricep cât de cât cu electronica și cu mașinile. Băi fraților va zic sincer că am ajuns sa plang efectiv lângă mașină. Bani nu am sa cumpăr piese, ai mei parcă nici nu mă bagă în seamă, nu am cum să închiriez o mașină sau sa vin cu autobuzul pur și simplu sunt blocat, demoralizat. Am reușit și am reparat doar dezaburirea geamurilor, dar cam atât, restul mă cam depășește. Vă rog mult, ajutați-mă măcar cu un sfat. Cum sa ajung la fata aia? Zic că mă duc cu un prieten, dar ea sta la sat, ce fac după ce ajung? Asistă și ăla la întâlnire? Vreau sa merg cu ea în oraș, undeva, oriunde, dar nu acasă la ea. Efectiv nici nu mai întru la ore, stau de o săptămână și repar la mașina sad Help please

Răspuns Câştigător
| wexceptional a răspuns:

Te-a dat peste cap fata aia asa de frumoasa e? daca merita fa orice pentru ea! du-te cu prietenul si sa va lase putin singuri poate isi face si el o prietena acolo.
e frumos gestul ca incerci sa repari masina pentru ea dar aia la cate probleme are da-o la rabla si ia-ti o bicicleta.
sa va intalniti cat mai repede si sa o faci sa zambeasca si sa o pupi pe frunte bine? sa o tii de mana ca acum e frig si macar una sa o tii si sa-i dai hanoracul tau daca ii e frig. multa bafta si intra si la scoala ca trebuie sa ai si carte nu doar fete si eu sunt indragostit dar nu renunt la scoala orice ar fi.

| Xander112 explică (pentru wexceptional):

Mersi mult de raspuns happy, gasesc eu o solutie, doar sunt roman. O sa repar masina cu un prieten si voi merge. Sarbatori fericite!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai bani dar nu ai - nu stii ce e cu tine. Masina asa ieftina va fi la fel de problematica cum e asta care o ai. Faci 10.000€ si cumperi una mai buna

| Nemessys a răspuns:

Amice, tu nici nu ai intalnit-o pe aia in realitate si deja faci asa? ce-i cu tine? Daca ai bani, du-o tu la reparat sau strage bani si ia-ti alta la 1000/1500 de euro.

| Xander112 explică (pentru Nemessys):

Nu e vorba doar de fata aia. E vorba că am nevoie de mașină, nu mai vreau și de revelionul ăsta să stau și să mă uit la Dan Negru, mi-a ajuns. Părinții mei au bani, eu nu, nimic. Nu am nici cum sa o repar nici sa cumpăr alta... Daca mai stau și anul ăsta acasă uitându mă pe geam cred că voi crăpa la naiba

| Nemessys a răspuns (pentru Xander112):

Ori te intelegi cu ei, ori alta varianta nu cred ca ai. Doar daca poti convinge pe cineva sa ti-o faca pe gratis sau ma rog..pe datorie.

| Xander112 explică (pentru Nemessys):

Multumesc de raspunsuri, o sa ma descurc eu... nu vreau sa mi se faca favoruri dar o sa gasesc eu o solutie. Am vorbit cu un prieten si o sa o reparam. Imi e cam dator prietenul ala si mna. O seara frumoasa!

| Vasea16 a răspuns:

Daca aveti nevoie de ajutor va pot ajuta, (sunt mecanic cu acte in regula),
Astept intrebari la macsimv4@gmail.com