| Zanisoara a întrebat:

Ba deci imi vine sa urlu.Mama ma injura de nu mai poate,si imi vine sa ii zic si eu cateva,dar imi mai da cateva bete in picioare. Odata m-am dus in baie,am incuiat usa, si la ce nervi aveam, am luat lama si voiam sa ma sfasii.Stii ca cand esti nervos vrei sa distrugi tot.Atunci am luat un sul de hartie igienica, ca daca ma taiam ma durea, si am sfasiat tot.Lam facut bucatele,dupa m-am simtit mult mai bine.Dar nu pot face asta mereu,deoarece las multa mizerie, si se trezeste dupa mama sa ma duca la psiholog, desi ea are nevoie mai multa decat mine.Imi vine sa tip,sa distrug tot.Dar nu pot, ca sunt parinitii acasa, si m-ar crede nabuna.Stiti ce naspa e sa te insulte cineva iar tu sa taci? Ce sa fac? Mia placut cand am distrus acel sul de hartie igienica, dar nu pot mereu.Cum sa scap de nervi? Repede pana nu ma apuc sa o injur pe mama, ca nu ma >rezist!_

Răspuns Câştigător
| Ezeru a răspuns:

Este foarte greu sa intelegem ce este in mintea unor parinti...
Trebuie sa te abtii. Nu ai ce face altceva...Stiu ca uneori parintii sunt o povara, dar nu avem ce face. Buni rai sunt ai nostri si ei ne-au dat viata.
Mai bine cand te injura etc. ignora-i si daca te intreaba de ce le zici ca "Te-ai saturat sa te certi aiurea" Ca niste oameni maturi ar trebui sa isi dee seama ca gresesc si sa se corecteze ( asta in cel mai bun caz )

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la doctorul de familie si spune-i prin ce treci. Roaga-l sa-i dea ceva tratament de calmare mamei tale.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| angemon500 a răspuns:

Abtine-te, nu vreisa ajungi la nebuni

| AndreeaMiha25 a răspuns:

Incercati sa va intelegeti. Nimic nu se rezolva cu nervi. Tu si cu mama ta trebuie sa fiti cele mai bune prietene, nu sa va certati si alte chestii.