anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ba deci om mai prost ca mine mai rar. Ieri am iesit cu o fata in oras la patinoar si am mers sa mancam ceva. (ma rog ei ii place de mine si mie de ea si ea mi-a dat de inteles ca ii place de mine da x( ) Si cand veneam spre casa prin ceva parcuri si pe mal am avut ocazia perfecta sa ma combin cu ea (ma rog sa o sarut ca mi se pare sec s-o intreb daca "auzi vrei sa fii cu mine?" ca suna ca si curu ) si nu stiu dc mi-a disparut pu-la si n-am avut curaj. Ce dracu? Cum imi fac curaj ca acasa is ceva de genu...no n-are rost sa ma stresez ca ii simplu doar merg la ea si gata da cand o vad si sta la mine in brate gata, creste tensiunea laughing ca numa la ea am patit asa pana acum WTF? dau funda. numa nu raspundeti cu raspunsuri luate de pe okazii la reducere.

8 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Banuiesc ca esti constient ca problema e la tine.Parca ai fi un copil care iese cu o fata prima data in oras.
De ce nu-i spui ce simti? Ti-e frica de un refuz?! Daca n-ai curaj sa-i spui, dai macar de inteles si e de ajuns.
Daca nici asta nu poti, trimite'i un sms sau spune-i pe mess.
Bafta si mult succes!

Răspuns utilizator avertizat
| William a răspuns:

Nu esti prost, doar timid. Nu ai avut curaj sa o intrebi pentru ca iti era frica sa nu te refuze. Probabil ca te-ai gandit mult timp sa o intrebi asta si cand a venit miomentul... cel mai bine este ca atunci cand o intrebi sa nu te gandesti la nimic.

| Felys a răspuns:

De ce este obligatoriu sa o saruti la prima intalnire,ba chiar mai bine ca nu ai facut-o, da dovada ca esti disperat, cel mai bine daca iti place de e este sa repetati intalnirile si va veni si sarutul mult asteptat in timp, eu zic ca nu ai pierdut nimic, din contra ai castigat o prietena

| TheStory a răspuns:

Bea ceva si fa-ti curaj.

Răspuns utilizator avertizat
| Weedier a răspuns:

Fa`ti curaj, frate ...doar d`asta esti barbat laughing

| Eus3b1u995 a răspuns:

Fa-ti curajul singur.