| Doarof3 a întrebat:

Ba e adevărat ca dragostea e cel mai frumos sentiment? Sunt,sincer,de doi băieți diferiți,fiecare are câte ceva care mă amețește. Unul ochii,altul sâsâitul,unul e mai îndrăzneț, celalalt e timid.
La mine e dubla dragoste.Îmi bate inima dublu când îi văd.E puțin enervantă dragostea, dar atât de plăcută.Ei nu știu ca îi plac și nici nu as dori sa afie asta.Care tip de băieți va atrage fetelor?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Pai nu trebuie sa arati ca esti inebunita dupa el, ci iti faci simtita prezenta ta prin preajma lui ori de cate ori poti. Apoi un : buna ce mai faci? spune atat de multe... happy Deci nu trebuie sa faci nimic iesit din comun. daca astea le vei face de mai multe ori la rand, crede-ma orice prost va observa ca e placut de persoana respectiva happy

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ce rost mai are daca nu le poti impartasi dragostea nici unuia din ei?

| Doarof3 explică (pentru lpavel):

Nu căla un le pot împărtăși, dar purmează și simplu nu știu dacă mă plac, și aş risca sa afle toată școala. Dacă va face unul din ei un pas, atunci voi face și eu.Nu prea îmi place sa ma risc

| lpavel a răspuns (pentru Doarof3):

Cine nu risca nu are...

| Doarof3 explică (pentru lpavel):

Știu,dar o sa mă creadă înnebunită

| lpavel a răspuns (pentru Doarof3):

Pai nu trebuie sa arati ca esti inebunita dupa el, ci iti faci simtita prezenta ta prin preajma lui ori de cate ori poti. Apoi un : buna ce mai faci? spune atat de multe... happy Deci nu trebuie sa faci nimic iesit din comun. daca astea le vei face de mai multe ori la rand, crede-ma orice prost va observa ca e placut de persoana respectiva happy