| ianis1231231 a întrebat:

Ba eu cred ca adolescentii de 15-19 ani exagereaza.Adica saruturi, atingeri si alte din astea la varsta asta.Eu am 16 ani si mi se pare putin cam scarbos si cringe ce fac ei.Bine zic eu care nu am avut nicio iubita si nici nu vreau sa am dar serios acum, saruturi atingeri ținut de mana si imbratisari? La varsta asta? Mie mi se pare cam mult pentru varsta asta, ma mir cum de parintii lor nu zic nimic.Am fost la un majorat si sarbatorita se imbratisa cu iubitul si chestii din astea fata de parintii ei adica pe bune.Eu credeam ca din astea se fac la 24 de ani dupa ce termini facultatea.De cand am venit la liceu vad numai chestii din astea.
Mi-e mi se pare ca ar trebui sa se axeze pe invatat si pe viitorul lor nu pe pupăceli.
Mi-a dat mesaj o colega din clasa astazi ca daca vrea sa iesim si i-am zis ca nu vreau ca sunt prea mic sa ies cu fete la varsta asta si de aia am scris intrebarea asta acum.
•Voi ce parere aveti?
Vreau cat mai multa sa isi spuna parerea poate oi fi eu nebun dar nu cred.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa educatiei parintesti isi spune cuvantul!
Copii imita adultii, din dorinta de a se crede si ei adulti, de a ajunge cat mai repede sa faca ce fac adultii, fara sa realizeze ca nu au inca nici varsta si nici cunsotintele unui adult, in plus, nici macar nu sunt dezvoltati complet.

Un copil crescut bine, cu educatie serioasa de la parinti nu se va comporta necivilizat ori scarbos, in societate.

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu iti place un lucru, nu-l face pur și simplu.
Chestii ciudate exista în orice generație și la ce se promovează pe net, încă nu am luat-o razna ca generație, încă.

| LisaJulie a răspuns:

Acum și eu cred ca majoritatea copiilor nu mai sunt inocenți dar de vina sunt programele la care se uita

| 1onur a răspuns:

Părerea mea și ce cred eu cu Adevărat este că ar trebui informații urgent cu toți despre educația sexuală dacă ei știe despre educația sexuală sănt conștienți de riscurile la vârsta aia fragedă sănt conștienți de bolile transmisibile sexuale sănt conștienți de pedofili proxeneți care încercă săi abuzeze agreseze violeze și au la baza toată cunoștințe astea pe care ar putea prevni orice risc de care Lear pune sănătate viața într-un pericol grav de mar ar fi foarte bine pentru ei și sănătate lor sa nu fie într-un risc viața lor mașina bucura enorm de mult dacă toți absolut toți copii Adolescenți minori ar ști asta și sar predea toate absolut toate instituțiile școlare educația sexuală pentru a preveni bolile și sarcinile ne dorite.

| andreierdna91 a răspuns:

Salutare. Nebun nu esti. Dar nici nu te vad prea bine in liceul dupa raspunsul tau catre acea fata (ai grija la bullying). Nu te obliga nimeni sa faci sex (ok... sa o luam mai usor, sa te saruti sau sa te tii de mana) sau sa ai iubita. Nu este o obligatie sociala. Trebuie sa iti faca tie placere, daca nu-ti face placere asta este treaba ta. Totusi mi se pare si putin gresit sa spui "scarbos". Incearca sa te informezi din surse serioase (nu tiktok) despre ce inseamna atractie sexuala, preferinte sexuale, protectie si tot despre subiect. Nu e nimic gresit sa astepti pana te va interesa subiectul dar nu-ti seta o data fixa (24 ani de exemplu). Daca maine incepe sa-ti placa o fata, foarte bine, da-i inainte cu relatia. Cu cat mai multe incercari si ratari/respingeri vei invata mai multe lucruri si vei face mai putine greseli in viitor in relatiile care vor conta cu adevarat.

| George234513 a răspuns:

Da o pe baieti atunci poate iti place mai mult