| albertodelrio211111 a întrebat:

Ba frate deci cand fac ceva si o dau in bara ma panichez rau de tot si nu mi mai gasesc cuvintele si nu ma mai pot concentra la ceea ce am de facut.Cum sa fac sa scap de panica asta
?

1 răspuns:
| iccecrim a răspuns:

Ba frate, ar fi bine sa te calmezi cate un pic, deci ai gresit ceva, si ce daca? Cu totii gresim, si plus la asta din greseli ne invatam, deci esti om, nu?
Nimeni nu e perfect, in fine, incearca sa te calmezi si sa nu reactionezi rapid, ''take it easy'', gandeste-te ca daca n-ai fi gresit 'chestia' - nu invatai nimic si totul se intampla c-un motiv, da? poate asa e dat la tine sa gresesti mai des giindca doar asa vei putea deveni cineva, adica fiecare actioune are si o reactiune, nimic nu se-ntampla-n zadar, deci calm down and do your stuff alone...si nu ruga pe altii s-te ajute, mai bine singur faci tot, si incredere-n tine ai? Fii mai increzatorin fortele proprii, daca nu poti, incearca sa falsifici increderea, adica prefa-te ca ai incredere-n tine si poti face 'asta', apoi ea(increderea) va aparea pe parcurs! -mai incerci o data si o sa se primeasca, stii cum se spune ''masoara de 7 ori si o data taie'', deciiiiiii m-ai inteles tu, frateon! Bun, hai noroc, sper sa-ti fi fost de ajutor micul meu sfat, papa!