14 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Aia cu Selena e fake.

| pinky_2290 a răspuns:

Uite ca nu sunt chiar asa cum le crede toata lumea laughing Cum sunt pitzipoancele in Romania asa sunt si in America Hannah Montana, Selena Gomez sau mai stiu eu cine. laughing

| Summer Memories a răspuns:

Ca sa vezi ce face plictiseala din om! laughing

| Zambete89 a răspuns:

Stiu pozele oh go on sunt niste c... ma intelegi tu big grin imi place faza cu hannah satannah laughing)

| Kidd a răspuns:

Cred ca a2a cu Vanessa e fakehee hee
CHIAR ASA?
:O:O:O
Miley daa.stiu.La Selena nu ma steptam... dar la vanessa da smug

| Luuuv a răspuns:

Faza e ca ele le-au facut pentru cineva iar paparazzi au dat buzna peste telefonul lor mobil si le-au pus pe net.Asa ceva nu cred ca este frumos.

| bombonik44 a răspuns:

Nu mi se pare nimic la miley.la selena e o.la vanessa e wow, aia trebuie data afara din disney

| bombonik44 a răspuns:

Nu mi se pare nimic la miley.la selena e o.la vanessa e wow, aia trebuie data afara din disney. dra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La selena nu ma asteptam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia cu selena gomez este o fata din america care arata ca ea. am vazut pe youtubel. scrie pe youtube 'selena gomez look alike' sunt mai multe tipe care arata ca ea iar cea din poza cu selgomez este una dintre ele big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

We noob, ce au Selena si Miley? esti noob? vezi si tu o fata in sutien si gata, e parasuta? wa ce cocalari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia cu selena:| ce naiba:|nai mai vazut fete in costum de baie?
aia cu vanessa:e o CU*VA! aia cu miley nu ma mai mira.
dar astea care leai zis tu cu vanessa nu sunt nimic pe langa asta!: http://5mp.eu/web.php?a=vanessa11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care`i faza la poza cu Selly...ca nu inteleg straight face?

| darydemi a răspuns:

Da stiu
dar miley cyrus nu ttrebuia sa faca asta ma rog
i-ai gasit o porecla buna
hannah satannah