| djdidjdj a întrebat:

Ba nu stiu ce intrebari sa bag am facut si eu 15 ani=) ce i vechi de pe platforma isi aduc aminta de mine la 14 ani=)
Un an nou fericit 2024!
Craciun fericiut tarziu da macar am dat
Am o singura intrebare
Pentru un baiat cu o situatie complicata. nu voi da numele
Pur si simplu e manipulat de fata aia ce tot il minte el tot o iubeste si tine la ea eu am fost azi la el ca mama mea 0 cunoaste pe mama lui si sunt prietene bune incerc sa i fiu alaturi ca stiu cum e sa sufere
Mama lui e mancata de stres nu mai stie ce sa faca mi-a cerut ajutoru ca stie ca am patit si eu anumite chestii naspa
Oricum azi am vb cu el putin o inceput sa planga eram acolo alaturi pentru el i-am dat servetel sa se stearga si na pnm nu e vb ca la s putea place vreau prieteneste sa l ajut. mentionez ca el are 15 ani nu prea mai mănâncă ...si tot asa.

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Înțeleg care e situația însă nu vei putea face prea multe și uite și de ce.
Fiind manipulat, nu va putea sa vadă adevărul și o va lua personal și, cel mai probabil, te va da în laturi.
Pe de-o alta parte, daca chiar vrei sa fac ceva ar fi sa ii aduci dovezi concrete care sa arate faptul că ea e de rea credință.
Poate va fi greu insa fara dovezi plauzibile, va crede doar că îi vrei răul.

| djdidjdj explică (pentru Hyperion7):

Faza e ca el e constient doar ca se minte singur. ...ieri ii eram alaturi nu stiu îmi pare rau de el men.

| Hyperion7 a răspuns (pentru djdidjdj):

Te cred însă atunci fă l sa nu se mai minta…cum?
Fă l sa înțeleagă că iubirea nu e toxicitatea in care el se afla, ci e mult mai mult

| djdidjdj explică (pentru Hyperion7):

Nu am rezolvat asa nici cum
Dar am gasit ceva ce ziua urmatoare mama lui mi-a dat o veste bunicica si o revenit putin asa mi-a zis..bine n am mai tinut legatura de atunci ca gen mie si mi-e frica sa nu zica gagicasa ca ma dau la el sau *** am sentimentul ca el i-a zis ca fusa buna cu el atunci si l imbratisam si ajutam il sprijineam asa am reusit cumva sa l ajut sprijinindul spunandu-i ca tot o sa fie bine si chestii de genu si mie ca aia crede ca vr cv cu el de si a fost tot din prietenie sa ajut prieteneste
Oricum daca aud ca so vorbit intre ei si eu o sa am belele aia e =)

| djdidjdj explică:

Aminte* romana e grele