| HelloKitty_9514 a întrebat:

Ba, nu va enerveaza emoticonul >---,,winking"? pnm.ma iritalaughing. e ca si cum ar zice,, hai ca n-am chef de tine". sau e sfarsitul discutiei.sau ca sa te opreasca din,, vorbit".

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ba daa si pe mine I don't want to see eu il folosesc numa cand amenint pe carevabig grin sau cand sunt suparata si incerc cum ai zis si tu sa inchei o discutie. Sttii ce? Mai bine nu se inventalaughing

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da laughing. sau emoticonul " happy". Bine. emoticonul " happy" il folosesc doar cand nu am chef de cineva. Dar "; )" nu imi place deloc laughing

| DennyxD a răspuns:

Crede-ma si pe minefrustrated uneori cand pune cineva "winking" il si intreb daca are ceva.tot mi se pare ca s-a plictisit sa vorbeasca sau ca e neinteresat sau nemultumit x_x laughing plus ca ma enerveaza si fata luirolling on the floor) ca sa zic asa "winking" x_x

funda?:*

| Anonima307 a răspuns:

Daa stiu laughing e ceva in genu: hai jet sau mars laughing

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Hi.
Niciodata nu mi-a placut acest emoticon.Nu il prea folosesc deloc, si nici nu imi place cand il foloseste cineva. Ma simt, cum ai zis si tu, exclusa din discutie, intr-un cuvant ma deranjeaza.
Acum, asta e. Poate unora le place, altora nu le place. E doar un emoticon, da-l naibalaughing! Nu are rost sa ne enervam pentru un emoticon asa de "super"hee hee
Bye Bye!

| DubiDady a răspuns:

Au!
mie imi da o senzatie de indiferenta...
sau ca nu are chef de mine... ori sa para mai smecher/a...

| Zozoleee a răspuns:

Da! ai aceeasi problema ca a meahlaughing doamneee nu-l suport! ma enerveaza de mor x((( si jumatate din lista mea de mess il folosesc x(( Il detest! x(((