Pai trebuie sa ne zici ce problema ai ca sa te putem ajuta
cred
Nu cred ca poti sa ii schimbi pe parinti(stiu din propria experienta), dar cu cat cresti mai mare o sa fie putin mai bine
acum depinde cati ani ai si tu. daca ai vreo 13-14, mai ai de indurat acest regim de la parinti inca vreo 3-4 ani cel putin...
Ai incercat sa vorbesti cu ei...adica acu si depinde de problema... dar crede-ma ca daca sunt comunisti nu prea ai cum sa-i schimbi, stiu din propria experienta
Si eu am cam aceiasi problema...fiindca port haine largi de rapper isi bat joc de mine si ma cearta(daca is cu parintii si vad un boschetar pe strada cu hainele rupte taicamiu imi zice-uite, ai inca un tovarash rapper ). Chestia e ca n-ai cum sa-i chimbi, si cel mai rau e ca daca incerci sa le explici o sa se supere si mai rau pe tine.Partea buna e ca timpul le rezolva pe toateadica cu cat o sa cresti(in varsta, bineinteles ), nu o sa te mai f%^a la cap parintii toata ziua.Cam toti adolescentii de pana in 17 ani(inclusiv eu, cum am specificat mai sus) se confrunta cu probleme de astea...PACE