| ianis1231231 a întrebat:

Voua vi se pare normal sa primesti de la parinti intrebarea,, Cand iti faci si tu o gagica?''
Am 16 ani si de ceva timp mama si tata (dar mai putin tata) ma tot intreaba.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca vor sa te testeze daca iti plac fetele...sau baietii.

| sierra1 a răspuns:

Chiar așa, n-ai și tu o "gagică"?

| ianis1231231 explică (pentru sierra1):

N-am avut niciodata si nici nu am intenții sa imi fac.
CEL MAI BINE E SINGUR
E cringe cand îi vezi pe unii cum fac

| sierra1 a răspuns (pentru ianis1231231):

" ianis1231231: CEL MAI BINE E SINGUR"

ok, cum zici tu

| raffl3boi a răspuns (pentru ianis1231231):

Nu e cel mai bine singur. Viata cu o relatie (serioasa, nu altceva...) este de n ori mai buna. Am 17 ani si sunt impreuna cu o fata de aproape 3 ani. Inainte de ea eram un "amarat", ca nu stiu cum sa ma numesc altcumva. Dar toata experienta asta de pana acum pot doar sa zic ca m-a format atat ca barbat in devenire cat si ca om. Ti se schimba bucati din comportament, inveti sa faci sacrificii, inveti sa te comporti, pur si simplu. Inveti sa placi cu adevarat, inveti sa iubesti, sa nu mai zic despre ce sentimente frumoase apar intr-o relatie. Astea doar asa, ca fapt divers, ca sunt multe de zis despre dragoste si relatii...

In concluzie, nu e cel mai bine singur. "Cringe-ul" pe care-l vezi tu e fericirea altora pe care tu nu o simti. Nu iti zic nimic cu rautate, doar baga la cap un sfat de la alt baiat cam de varsta ta )).

| Miruna333 a răspuns:

Nu, de la rude mai auzi marlanii de genul, dar nu de la parinti

| elennaionela14 a răspuns:

Se tem ca esti gay, de aia te tot intreaba.

| Justanairhead21 a răspuns:

Iti recomand o discutie pe fata cu ai tai! laughing Doar ei te pot ajuta cu un raspuns si sa le spui - ca momentan nu ti-a trezit nimeni interesul si cand va aparea, vor fi primii care vor stii. Poate vor sa iti stie orientarea sexuala, naiba stie. laughing Poate au prieteni unde copiii alora au deja relatii, nu stii ce poate fi in capul lor.