| Alexandra19991 a întrebat:

Baai deci numai eu le combin pe toate laughing) pe la ora 19:30 am iesit pe afara, m-am certat putin cu tata ca el e mai "comunist" si ma cam tine din scurt...si nu a vrut sa ma lase sa ies cu gasca pe afara,dar a sarit mama si m-a lasat,toate bune si frumoase, ora mea maxima de intrat in casa este 01:30...ne-am strans la un prieten comun,am luat suc si chestii,si am facut un gratar,am vorbit, ne-am distrat...si hoop ceasu' 03:30, ma jur ca nici nu mi-am dat seama,aveam inima in gat si nu mai puteam de frica,nu ca ar da in mine sau ceva,dar pur si simplu pt ca ma pedepsesc,si am ajuns acasa toata agitata,m-am gandit ca poate Dumnezeu ma ajuta dar n-a fost asa laughing) si mama ma astepta la mine in camera plina de nervi ca se certase si cu tata pt mine, am avut noroc ca el adormise...si mi-a spus ca de Revelion stau singura acasa si ca sunt pedepsita o luna,cred ca pot sa le intru' sub piele,mai o curatenie,un calcat,un vas si curatenie si ii imbunez,nu o sa mai fac greseala asta in viata mea,asta e invatare de minte laughing cel mai naspa este ca maine dimineata o sa dau ochii cu tata,asta nu ma asculta orice i-as spune... Ajutati-ma plss! Cum as putea sa le explic,plus ca mama ma suna si eu aveam telefonul descarcat, tot ce e mai rau mi se intampla mie laughing astept sfaturile voastre happy

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Asumă-ți greșeala, fără scuze că ai avut telefonul descărcat etc. (chiar dacă așa a fost - pentru el nu contează) Și crede-mă, nu e „comunist" - comunismul NU are nimic de-a face cu grija unui tată pentru fiica sa!
Pentru că deși poate vouă vi se pare ciudat, nouă chiar NE PASĂ de voi și ne doare când din prea mult entuziasm tineresc vi se întâmplă și lucruri rele... (la care, evident, nu vă așteptați).

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Spune-le adevarul. Adica nu ai observat ca e tarziu. Poti zice "Nici nu stiti ce repede trece timpul! " laughing

| Alexandra19991 explică:

Va multumeesc laughing m-au iertat de data asta, nici nu stiu cum am facut, si nici nu-mi vine sa cred laughing)