Daca vrei relatie, apai pune mana si invata sa vorbesti frumos, respectuos si politicos, controleaza-te si mai lasa jargonul si cuvintele golanesti, ca nu atragi pe nimeni facand asta.
Cum ai scris aici, chiar nu face cinste nici macar unui om needucat...
Buna.Sa stii ca viata inseamna mult mai mult decat relatiile, chiar daca acum perspectiva e destul de sumbra.Din moment ce inca esti adolescent, cred ca te afunzi singur in niste ganduri care nu iti sunt deloc de folos.Ce faci concret pentru a te baga fetele in seama? Iti place sa socializezi, iesi cu prietenii, schimbi locurile in care mergi, ai incredere in tine? Raspunsul ar cam trebui sa fie da la toate aceste intrebari, daca vrei sa iti creasca sansele pentru a cuceri o fata.Stai linistit, va veni si vremea ta.
Te concentrezi pe chestiile gresite. Pentru a avea relatii bune cu oamenii, inclusiv fetele, trebuie sa fi tu insuti mai carismatic. Lucreaza la skill-urile tale de conversatie, fi bun la ceva, si fetele vor veni de la sine.
Si eu consider asa uneori ca traiesc degeaba si ca nu stiu nimic si ca nu ma pricep la nimic! Sfatul meu este sa incerci ceva ce nu ai mai facut pana acum, sa iti gasesti un hobby, o noua pasiune, cine stie poate iti vei face o cariera din asta, poate ti-ai gasit vocatia! Fetelor le plac baietii care nu renunta, care sunt siguri pe ei, care stie ce vor de la viata, incearca sa fi natural cand vorbesti cu fetele, sa pari convins si optimist ca va accepta sa iasa cu tine in oras! Inceraca sa te bagi intr-un sport, fetelor le plac sportivii! Bafta!
Când o să crești și o să te maturizezi te vei sătura de femei, o să le respingi tu pe ele, așa că nu te panica, viața unui bărbat începe mai târziu, acum trebuie să îți construiești viitorul.