) in afara de a ma distra si de a face MAXIM de combinatii) nimic... dar tu
Bah eu voi merge la plaja in fiecare zi, ca de obicei.As vrea sa ma bronzez mai mult decat de obicei.
Păăăăăăăăăăăăi în mai fac 18 ani => pot călători fără acordul părinţilor[adică fără tot felul de acte] şi aşa => merg în Anglia vreo 2-3 săptămâni. După merg la părinţi în Grecia unde vreau să lucrez vreo lună [măcar. Doamne ajută sa gasesc ceva cu criza asta. ] şiiiiiiiiiii să merg la mare, să ies la piscină să mă bronzeeeeeeez şi să-mi fac n [când n tinde la infinit] prieteni.
în principiu, să uit că o să dau bacul peste un an.
Sa fac inconjurul lumii in 100 de zile
Am glumit.
Pai...cred ca o sa dau o fuga pana in Venetia si Amsterdam "daca totul merge conform planurilor" tu?
Eu locuiesc in Londra, si in vacanta de vara voi merge in Romania, cam 2 luni, le voi petrece cu prietenii si cu prietenul, vom merge la munte, la mare si nu in ultimul rand voi merge sa vizitez niste Manastiri. Voi profita de toate clipele petrecute alaturi de eiiiii.
Apoi ma voi intoarce inapoi in Londra.
Ce ne spui despre tineeee?
Păi, aş face un bebel, dar nu am cu cine să îl proiectez(am glumit!)...probabil să vizitez alte oraşe,văd eu!
Sa scriu
sa mai merg si la alte castinguri (am mai fost si inainte, asa ca cei care rad taceti)
sa stau cu prieteni
sa citesc (am o lista lunga de carti pe care vreau sa le citesc)
sa ascult muzica
sa reusesc sa fac ceva din tot ce am zis
sa imi fac odata cont youtube
tu?
Pai eu am de gand sa citesc niste carti ( am si niste planuri ) sa ma duc la tara la bunici ( nu neaprat ) sa sau cu prietena mea cea mai buna sa stau treaza o zi si o noapte sa fac cea ce imi propun sa ma duc sa inot sa ma plimb si eu prin tara sa vad padurea baciu sa imi fac prieteni noi si ma mai gandesc deocamdata abia astept acum cea mai apropiata vacanta a unui scolar vacanta de pasti da mai e pana atunci eh astept sa mai aud planuri \m/