| Xixi a întrebat:

Bahh. hey people. voi ce parere aveti de copii astia de 11-12 ani care au o relatie? big grinadica pe net cica se iubesc si sufera din dragostelaughing nu stiu ei cei aia "suferinta din dragoste"
Pe mine de exemplu ma amuza cand vad ca copii astia scriu niste tampenii pe aici

9 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Si mie mi se pare o tampenie asa zisa intrebare a ta.
Dragostea nu are limita de varsta.

| ankadella a răspuns:

Eu am 12 ani
am suferit din dra0ste
dar eu inca n am aflat ce e dragostea
e 0 tentativabatting eyelashes
intelegi
noi cand suferim[cei mai mici] n suferim din "dragoste". e o tentativa d iubire trecat0arewinking

| misu a răspuns:

E normal sa te amuze.in loc sa isi vada de scoala, de viitor, etc ia u gasit iubirea mare

| Buffy08 a răspuns:

Naty, sincer nu cred ca ai inteles
ei pot pune intrebari pe internet, dar relatiile lor in cele mai multe cazuri sunt in realitate nu pe internet
si crede-ma ei chiar sufera si chiar iubesc. si pe mine ma surprins acest lucru, dar ei chiar iubesc. adica sunt mult mai maturi decat putem noi crede. generatia lor este matura de mica si de mici invata sa iubeasca, de mici cunosc gelozia, invidia, suferinta din cauza persoanei iubite...

| Buffy08 a răspuns:

Aaaa. relatia pe net. pai am o parere proasta despre acesta relatie. multi oameni vor sa isi bata joc de acele persoane, sau mint in legatura cu cine sunt, ce varsta au... nici daca ii ceri o pza nu poti sa crezi ca este chiar acea persoana. de fapt, nu poti deloc. cine iti da poza poate frumos sa caute pe google una cu ceva timp inainte si gata.

parerea mea: nu sunt de acord cu relatiile pe internet. sunt doar o mare porcarie/ prostie cu mare "astea mici" isi ocupa timpul

| Buffy08 a răspuns:

Mda. unii se sinucid. altii se taie cu lama. uite de exemplu` acum 2 zile o fata din cartier s.a spanzurat dupa ce s.a despartit de ea un baiat cu care avea o relatie pe internet =|

| Xixi explică:

Hai ma sa fim seriosi. mai ramane sa se sinucida din dragoste

| Xixi explică:

Ankadella : hey uite care-i treaba. eu nu am avut in vedere ca relatiile astora mici nu exista sau ceva de genu asta...da si ei iese in parc la o plimbare etc., asta e doar o atractie, un sentiment, dar la sigur nu e iubire,

Si cititi inca o data intrebarea mea. eu am avut in vedere de relatiile de pe net (intr-o lume virtuala) adica nici nu se cunosc nici nu au de gand sa se cunoasca.

Parerea mea este ca degraba o sa ajunga sa faca si copii ne net.
pre multa lume isi traeste viata pe net, si nu zic asta nici cu un rau dar la un moment dat o sa le para rau...

Kagome : relatie pe net eu am intrebat nu in real,, si stii de ce am pus intrebarea asta? deoarece cunosc multe cazuri in care copii astia mici au o relatie pe net (doar pe net) aujung in perioada in care se satura unul de altu.si e si logic cineva din acea relatie trebuie sa sufere ori fata ori baiatul.si ajung sa se sinucida.

tu cum crezi merita sa faca ei asa? eu as zice ca nu... si as tranmiste la toti. ganditi-va inainte sa faceti un lucru. viata e una. si lasati in urma voastra o durere mare.winking

Cam atat!

| Xixi explică:

Pai da. sunt si cazurii in care sau sinucis copiii din ast fel de relatii.happy