Buna.
Nu e destul de logic cai place de tine?!
Nu e destul de logic ca daca isi muta privirea cand il privesti e timid?
Maine poimine pune si el o intrebare pe aici unde precizeaza ca i place de o fata dar nu stie cum sa procedeze...
Pai, conteaza fiindca eu cred ca incepe sa imi placa de el. Nu vreau asta, dar ce pot sa fac? Tu ce ai face?
Conteaza daca si mie incepe sa imi placa de el Tu ce ai face?
Cred ca as incepe sa vorbesc cu el sa vad si ce are in capatana.
Esti empatica poate. Tipul e emotiv, vrea sa-ti vorbeasca si tu il domini. Daca te intereseaza poti vorbi tu cu el, poate vrei sa-l cunosti. Te vad mai curajoasa :*
Sunt o aniteteza, ba curajoasa, ba o gaina fricoasa..De asta astept sa vad daca va vorbi el. Oricum, eu sunt genul de om care face lucrurile sa mearga cumva...adica nu stau sa vad cum trece viata pe langa mine. Mai e si o faza..Eu credeam ca ma uraste, fiindca sunt hiperactiva, spun multe tampenii, vorbesc mult, sunt impiedicata si aiurita, vreau sa fac lumea sa zambeasca din orice si stau mai mult pe langa baieti, fiindca majoritatea tipelor sunt fitoase si doar cu ei pot vorbi foarte deschis .Dar pe de alta parte, acum sunt confuza, fiindca nu pare "enervat" de comportamentul meu, ci mai degraba "curios", fiindca se apropie cand are ocazia. Chiar a stat in spatele meu. aproape spate in spate si eu credeam ca a trecut pe langa mine, dar el era acolo..sau cand vorbesc cu o amica de a lui, vine cu squadul lui minune, se uita fix la mine si bineinteles ca atunci in loc sa fiu si eu mai serioasa, mai multe prostii indrug Iarta-ma ca am scris atata pomelnicul, dar imi pare bine ca gasesc o persoana cu care pot impartasi asta :*
Diorrus întreabă: