Buna!
Inteleg cat de greu iti este. Gandeste-te ca sunt parintii tai si ca au muncit enorm sa va creasca pe tine si pe sora ta, si ca ceea ce isi doresc este ca tu sa fii cat mai buna si sa reusesti in viata.
Stiu ca sunt exagerat de protectori si uneori chiar violenti, sunt sute de astfel de parinti. Numai ca tu trebuie sa inveti sa ii educi asa cum vrei tu.
Uite ce-ti propun : discuta cu sora ta amanuntit, spune-i tot ce ai pe suflet, pentru ca nimeni nu te poate intelege mai bine ca o sora mai mare Si eu am una, si suntem cele mai bune prietene.
Vorbeste deschis cu parintii tai, spune-le ca si tu ai dreptul la o parere si ca nu mai suporti sa se poarte asa cu tine. Trebuie sa-i faci sa inteleaga ca ai incertat de foarte multe ori sa-i multumesti si ca te-ai straduit cat ai putut. Sunt sigura ca, desi ei par cruzi si nu vor sa inteleaga, te cearta si iti interzic anumite lucruri, noaptea, cand stau cu capul pe perna se gandesc la ce le-ai spus si le pare rau ca s-au comportat urat cu tine.
Nici ei nu erau olimpici la varsta lor, probabil. Ei isi doresc sa vada in tine ceea ce ei nu au putut fi. E o frustrare foarte mare, si nu trebuie sa porti tu aceasta povara
Eu iti doresc numai bine si sper ca ti-am fost de ajutor :*
Buna am avut mult de citit la ce ai zis ideea sa fugi de acasa e proasta rau incerca sa inveti si mai inceraca sa te poti pune cu ei ca nici ei nu erau mai buni ca tine nu-s ce sa-ti zic daca tie frica incuiete in camera si gata sau mergi la un prieten(a) pana se linistesc lucrurile sau vb cu sorata eu sant singur la parinti dar stiu ce sa fac daca ii apuca
Buna! of...asa sunt multi parintii, adica nu-si intelege si nu-si incurajeaza copii pentru a ajunge la visul lor.Cu fugitul de acasa nu cred ca este o idee prea buna. Sper sa nu incepi asa, pentru ca tu trebuie sa infrunti problemele sa treci peste ele nu sa fugi de ele ca asa sigur nu o sa reusesti! Incearca sa inveti mai mult, macar incearca si sunt sigura ca parintii tai o sa aprecieze.Sunt sigura ca ei nu vor sa te faca sa te simbti prost, ei sunt parintii tai, te iubesc vor tot cei mai bun pentru tine de aceea te pun sa inveti, poate ei ar fi vrut sa invete mai mult la timpul lor si acum iti spun tie sa nu faci aceeasi greseala.Eu uneori cand ma cert cu parintii mei ca sa termine zic ca ei dar fac ca mine!
sore e si idolul mea si justin bieber iubirea da faza e ca sore e dificila iar tatal tau scuza-ma pare prea aspru totusi sore e minunata
Marius339 întreabă: