| Monobrow a întrebat:

Bai deci m-am saturat sad Profa mea de religie e nebuna. Vrea sa mergem in tabara pe la manastiri sa pupam icoanele pana ni se face rau. Si la scoala de abia ne-a trecut. Ne punea sa mergem la biserica cu ea si daca nu facem cum vrea ea tipa si urla la noi si ne bate. Odata la o slujba s-a enervat pe noi si a facut scandal de se uita toata lumea numai la noi. Cu aia care nu merg cu ea vorbeste urati si injura le zice ca sunt satanisti si atei pacatosi si ca ard in iad vesnic in cazan cu smoala crying Ca cica ea e sfanta numai cu ea vorbeste Dz. La ore ne povesteste din biblie numai tampenii din capul ei sa ne sperie de ni se face pielea de gaina. Mi se face rau cand ma gandesc. Si pute goaznic c nu se spala ca cica ea nu tb ca e sfanta si e curata nu ca noi pacatosi. Acuma vrea sa stam daoa saptamani in manastire sa vb ea cu Dz acolo sa ne ierte pacatele. Va rog ajuta-tima nu mai rezist simt ca mooooor! crying

6 răspunsuri:
| AnnyXoxo a răspuns:

Nu pot zice ca e chiar 100 % normala profesoara ta de religie daca e adevarat ce spui.winking. Nu ar trebui sa se laude ca se roaga si ca nu spala ca e sfana si alte chestii. Lui Dumnezeu nu-i plac astea.winking

| Zumm a răspuns:

Spune parintilor sau directorului /directoarei.

| Monobrow explică:

Cica nu avem voie sa o spunem ca nu avem dreptate si ne bate Dz straight face

| TeoPT a răspuns:

Da sigur laughing

| SummerR a răspuns:

Cu nebunii trebuie sa fim nebuni! Zii ca nu e atat de sfanta si ca Dz ti-a vorbit si ti-a zis ca lui nu-i plac oamenii care put si care se mai si lauda! Glumeam! Inregistrati-o la o ora cand incepe sa fac urat si duceti-va la inspectorat nu la directoare, apoi nici " Dz "nu o mai poate salva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nebuna. Clar. Trebuie sa o reclamati pe ascuns, asa ceva nu e normal. Sau schimba scoala/clasa.