Bai? ce adresare. fara cuvinte vulgare? si bai? ce mai e? o adresare politicoasa? inceraca sa decorezi locul in asa fel incat sa aiba cat mai putine culori tipatoare si incearca sa faci pozele atunci cand poti capta lumina naturala.
Bai... cred ca n-o sa primesti prea multe raspunsuri folositoare dupa felul in care te exprimi
Asa se spune bai, statiune, nu cum spui tu. Ce curte, ce obiecte ff vechi, undee bai fata?Femeilea astea, nu spun niciodata nimic concret.
La mine in bucurestii, asa se vorbeste nu stiu cum se vorbeste la voi la tara... e treaba mea cum si ce expresii pun
Deci trebuie in primul rand sa ai si o camera care face niste poze dragute si cu efecte. Ai putea sa iti faci pozele in spatele unor obiecte mai vechi sau invers. Sa fie un decor inchis la culoare, sau daca aparatul ta face niste poze mai luminoase, ai putea sa le modifici in PhotoScape. E gratis si are multe efecte cu care pozele tale ar iesi superbe. Si eu tot acela il folosesc si e si usor de manevrat.
O Doamne. Deci in primul rand se scrie nu stiu...nu asa:nu stiu.Si in al 2-lea rand dai dovada de inteligenta puraCum zice si luz, bai e o adresare politicoasa? Si eu mai folosesc 'bai' dar nu cand am nevoie de ceva. Dar na, ce stim noi astia de la 'tara'?