| DarthRevan a întrebat:

Bai fratilor jur, eu sincer m-am saturat sa vad intreabrile aste pe TPU, Ma place un baiat/fata, Nu mai sunt virgina/virgin ce sa fac?, Daca imi plac bani sunt cumva o materialista /materialist?,E adevarat ca fetele sunt mai mautre? Ma plictisesc si nu stiu ce sa fac? Ce sa fac daca am facut sex neprotejat? BAI OAMENII BUNI CE DRACU ATI PATIIT.
Voi nu mai aveti viata, nu aveti un hobby, nu stiu deveniti artisti,sporitvi,scriitori, faceti ceva ma cu viata voastra,Ca de aia va dau parintii mancare ca sa faceti ceva, sa produceti si sa faceti ce iubiti voi. Dracu toti vrem bani dar nu vrem sa muncim,toti vrem iubite si iubiti dar nu stim ce a aia iubire, toit vrem sa fim inteligenti si despteti, dar nu facem nimic in legatura cu viata noastra, incercam sa dam vina pe altcinvea si rahaturi, Cand lumea asta va fi responsabilia pentru ceva? Cand cat dracu mai asteptam de la oamenii sa se trezeasca si sa faca ceva cu viata lor? Cat ziceti si voi?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Te-ai saturat pentru ca ai vazut multe. Ei se lovesc prima data cu capul de pragul de sus si nu stiu ce sa faca. Multi nu stiu sa se descurce. Asta este! N-ai ce face!

| DarthRevan explică (pentru Salontanul):

Pai eu nu am fost nevoit sa ma dau cu capul de toate, am gresit si eu normal dar nu mult, am incercat sa fumez de exemplu, si am vazut ca e un rahat si ca eu nu sunt asa si gata.Dar toti oamenii fac ceea ce nu vor intelegi? Adica efectiv nu vezi cati oamenii se plang si sunt tristi.

| Salontanul a răspuns (pentru DarthRevan):

Nu-si dau seama. Trebuie sa te gandesti ca multi sunt minori. Apoi nu toti avem acelasi nivel de inteligenta.

| DarthRevan explică (pentru Salontanul):

Nu inseamna ca daca eu mi-am dat seama de astea sunt mai inteligent, asta inseamna ca am observat si invatat repede.

| Salontanul a răspuns (pentru DarthRevan):

Pai de aici rezulta inteligenta ta. Sunt oameni care nu invata nici a suta oara.

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mersi pentru funda.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

E greu de definit timpul.Ideea e că oamenii uită ce înseamnă cuvântul "socializare". Tocmai ăsta e motivul pentru care oamenii devin dobitoci.

| borntotwerk a răspuns:

Copii fara viitor laughing

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Nu uita de fazele : Nu îmi merge aia ce sa fac (dar fără nicio explicatie), caut un film vazut acum nu stiu cati ani care începe cu cineva; îl iubesc si nu știu cum sa zic. Deja e prea de tot

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Dar nu e neapărat problema ca intreaba, ci ca primul lucru este sa ne intrebe pe noi înainte sa iei folosească creierul