Te-ai saturat pentru ca ai vazut multe. Ei se lovesc prima data cu capul de pragul de sus si nu stiu ce sa faca. Multi nu stiu sa se descurce. Asta este! N-ai ce face!
Pai eu nu am fost nevoit sa ma dau cu capul de toate, am gresit si eu normal dar nu mult, am incercat sa fumez de exemplu, si am vazut ca e un rahat si ca eu nu sunt asa si gata.Dar toti oamenii fac ceea ce nu vor intelegi? Adica efectiv nu vezi cati oamenii se plang si sunt tristi.
Nu-si dau seama. Trebuie sa te gandesti ca multi sunt minori. Apoi nu toti avem acelasi nivel de inteligenta.
Nu inseamna ca daca eu mi-am dat seama de astea sunt mai inteligent, asta inseamna ca am observat si invatat repede.
Pai de aici rezulta inteligenta ta. Sunt oameni care nu invata nici a suta oara.
E greu de definit timpul.Ideea e că oamenii uită ce înseamnă cuvântul "socializare". Tocmai ăsta e motivul pentru care oamenii devin dobitoci.
Nu uita de fazele : Nu îmi merge aia ce sa fac (dar fără nicio explicatie), caut un film vazut acum nu stiu cati ani care începe cu cineva; îl iubesc si nu știu cum sa zic. Deja e prea de tot
Dar nu e neapărat problema ca intreaba, ci ca primul lucru este sa ne intrebe pe noi înainte sa iei folosească creierul