| mister08 a întrebat:

Bai fratilor site-ul asta a luat-o razna rau de tot! Administratorii astia nu vad ce se intampla? tot felul de intrebari de te lasa masca... copii de 11 - 14 ani care viseaza numai sex wtf? asta e site serios sau e parodie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, din pacate noi cei normali la cap nu avem ce facestraight faceAdminii ar trebui sa observe si ei cum a ajuns site-ul lor.Ar trebui sa faca ceva altfel o sa ramana numai obsedatii astia sexual si multe alte specimene.

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai tocmai de asta e facut site`ul.sa ajute copii.administratorii ce treaba au ce ceea ce fac copii? raised eyebrows nu e vina lor ca ei isi incep viata sexuala la varsta astawinking

| bianca a răspuns:

Nu inteleg ce legatura au administratorii site`ului cu cei care se gandesc la sex!

ce ar putea schimba ei? gandirea copiilor sau ce?
chiar nu inteleg

de vina pentru ca s-a ajuns aici sunt doar parintii care gandesc doar "copilul meu e prea mic sa se gandeasca la asta" si nu au discutii deschise cu ei

in opinia mea ar trebui in permanenta unii din parinti sa fie deschisi cu propriul copil si prin deschis nu ma reprer la ceva ferm gen:SEXUL SE FACE DUPA 18 ANI.

trebuie sa stie ce simte, ce opinie are despre subiectul asta... ce simte el cu totul la varsta asta.

e o lume prea dura si peste 3 sferturi din copii, adolescentii din ziua de azi nu au o relatie deschisa cu parintii.

nu vreau sa intelegi ca intrebarea ta nu a avut o intentie buna, am pus doar ca nu au ce face administratorii site`ului.

intr-adevar ar trebui ca cineva sa faca ceva in privinta asta!

| andrei a răspuns:

Asta e nebunieat wits' end nu mai se poate asa de acum cred ca ea mai bine comunism dar comunism gen china amestecat cu democratia

ce bataie leas da eu copiilor alora sa li se bage mintle in caplaughing in fata prietenilor ca asa invata mai bine:d

happy

| BlairWaldorf a răspuns:

De acord cu tine!