Buna, nu ai de ce sa te porti asa, nu are rost sa ii faci faze nasole, mai bine pune-o la punct cu anumite replici, apoi nu o mai baga in seama, fi indiferenta, arata-i ca tu esti o fata civilizata si valorezi de mii de ori mai mult ca ea, nu pierde timpul cu astfel de persoane...
Balon sub scaun. Fircalitu caietelor in pauza. furatul penarul7i si a pune in geanta sau in banca alkuiwa. (nu ca sunt rea dar ai vrut idei )
Bafta
Eu zic sa te pui in locul acelei fete putin... daca ti-ar face tie cineva ce ai zis ti-ar place? ...eu zic ca nu! .chiar nu inteleg de ce toti vreti neaparat sa va razbunati, sa platiti cu aceeasi moneda...nu rezolvi nimic decat complici lucrurile si mai tare. Oricum viata asta-i scurta si imprevizibila, de ce sa pierzi vremea gandindu-te la tot felul de planuri pentru a te rezbuna? ...eu zic ca nu merita osteneala.
Pfuu. dar nu merita!
Fi indiferenta, asta doare cel mai tare.
Daca nu o bagi in seama, se va satura sa se ia de tine.
O seara placuta!
Bolduri in buretiera:->...creta pe scaun...guma in par...haine luate din vestiar) nu ca sunt rea...ai vrut idei deci ti-am dat, desi ar fi mult mai bine sa o lasi in pace... k indiferenta ta ar durea mai tare
Daca te-a suparat cu ceea ce ti-a facut, nu inseamna sa-i faci acelasi lucru...Arata-i ca esti mai inteligenta si ingnor-o...Indiferenta fata de o persoana este mai dureroasa decat daca ii dai atentie! In cazul tau se poate aplica!
Si folosestet-te de proverbul: "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"
Ti-ar place sa-ti dea o replica urata? Sa te puna intr-o situatie mai jenanta decat prima oara? Gandeste-te bine si apoi actioneaza!
Pai daca ea a fost rea cu tine asta nu inseamna ca trebuie sa i-o intorci si tu....stii tu vorba aia: Razbunarea e arma prostului!
Eu i-am pus pasta de pix rosie unei psihopate de profesoara in liceu, pe scaunul pe care d'abia la sfarsitul orei s-a asezat ca sa faca prezenta, iar cand s-a sculat sa plece la cancelarie, au inceput chicotelile noastre, si a tuturor celor de pe hol. Avea pantaloni de stofa crem, si se-ntinsese pasta exact unde trebuia sa-ti lasa impresia ca i-a venit "coletul". Nimeni nu m-a dat in gat c-a meritat-o profa, si de atunci a lasat-o mai moale. Nu recomand ca s-ar putea lasa greu! Doar norocul a facut sa raman anonim cancelariei. Si cand eram tot asa, mic si "destept" luam scaieti si puneam fetelor in par, iar cand isi dadeau seama, deja era bine "infipt" si smulgeau ghemotoace de par ca sa-l scoata. Deci, esti copil pe langa alti tampiti, nu-ti fa griji. Orice-i faci, nu exagera!
Razbunarea nu e buna, demonstreaza-i ca tu esti mai matura decat ea.Trateaza-o cu indiferenta si vei rezolva situatia.altfel vor urma multe jocuri copilaresti si...pfff...
Ai grija, cine sapa groapa altuia cade singur in ea.
Indiferenta doare cel mai tare!
Si eu am 2 pitzi in clasa care nu ma lasa sa traiesc... mi-au facut atatea...si astea doar pentru.ca nu am fost de acord cu nesimtirea lor! mereu aruncau mizerie la mine la banca si multe altele...si nu am mai putut tolera. Dar acum nu mai fac ca anul trecut... le tratez cu indiferenta si cu un zambet fals, sarcastic la orice spun si trec mai departe.Stii ce se oftica?
Nu merita osteneala, daca o sa faci asta tot tu o sa cazi de vina. Eu zic ca daca ea a fost, cum a fost, de ce sa fi si tu la fel. Dovedeste ca esti mai inteligenta si intoarce si celalalt obraz. O sa fi apreciata de cei din jur pentru asta. Si oricum, iti spun eu, razbunarea nu iti aduce nicio satisfactie. Vei vedea asta!
Pfff
Daca ea ti-a facut asta nu inseamna ca si tu trebuie sa-i faci la fel. vorbeste cu ea si clarifica situatia.probabil ti-a facut asta dintr-un motiv.
Draguta incearca sa ii platesti cu aceeasi moneda, sa ii dai peste nas in public, nu sa o jignesti ca nu rezolvii nimic fii diplomata si ai sa ai mult de castigat...nu ai sa rezolvi nimic daca ai sa vb cu ea fata in fata ca ea tot la fel va ramane deoarece asta este educatia ei arata ca pai fii mai inteligenta ca ea asa vei demonstra ca nu se compara nici macar un sfert cu tine
Departe gindul de a o ignora pentru ca pentru ea n-ar fi decit ca o invitatie pentru urmatoarea sicana.Trebuie facut in asa fel ca riposta sa fie mult, mult mai puternica decit a ei pentru a o linisti.Recomand un ou clocit, clocit spart in capul ei de undeva de sus sau de o aruncatura de maestru cu o traectorie bine definita.Ai grija sa nu fie intr-un spatiu inchis ca nu va mai putea nimeni sta acolo.