anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bai(scuzati categoria)Va rog eu mult nu radeti de intrebarea mea(stiu ca este cam tampita)!
Azi, un baiat de la mine din sat mi-a lasat o cutie la poarta in care erau niste...*** de caine si a scris pe ea cadou pentru oana, pofta buna(penibil, stiu). Cum as putea sa ma razbun pe el?
AAA, SI VA ROG, DATI-MI UN SITE CU INJURATURI DE MAMA!
dAU FUNDA URGENT!

Răspuns Câştigător
| Changes a răspuns:

Nu-l înjura.Fii atentă ce poţi să faci:
Într-o pungă de hârtie pune un rahat de câine.Te duci la el la poartă şi îi dai foc, îl strigi şi implicit te ascunzi. Când va ieşi panicat va încerca să-l stingă şi aşa se va umple de ***.NU îţi garantez că va merge dar am văzut-o în mai multe filme.

11 răspunsuri:
| kat2108 a răspuns:

Sa-i dai o sticla de apa cu urina laughing

| motherfucker a răspuns:

Unge-i poarta cu ***. happy

| Zuzy244 a răspuns:

Mai bine nu mai vorbestu cu el si nu il mai baga in seama o sa realizeze ca a gresit happyDecat sa te pui in gura cu astia mai bine fi tu desteapta si nu il mai baga in seamahappySau zi :Vezi ca pe masa este o punga scriind pe ea NU MA INTERESEAZAhappysi gatawinkingFunda

| Eusuntaici a răspuns:

Prost baiatu', baaai happy

Hmmm...
Puneeei si tu niste gandacii, furnicii. intr-un plic ceva si cand il deschideee... SURPRIZA!

Asta a fost singura idee care mi-a venit. Sper sa-ti placa!

| florinmare89 a răspuns:

Nu stiu

| DayanaRockMusicMotions a răspuns:

Http://www.aforisme.ro/injuraturi-romanesti.htm sunt foarte funny:))
Poti sa ii dai cadoul inapoi si sa scrii pe el: multumesc pentru cadou, dar tie iti trebuie mai mult decat mie!
Poti sa ii scrii un bilet: ne vedem la ora cutare in locul cutare. Iti pui o masca, te intalnesti cu el, si ii dai o bataie zdravana de o sa o tina minte toata viata.
Mai poti sa te duci la el acasa, suni la usa, ii spui: Buna!, ii dai un pumn in moaca si dupa aia spui: La revedere!

| Rokko a răspuns:

II dai cu hartie igienica pe casa, ii otravesti animalele, ii spargi geamurile metode sunt multe laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia o cutie,la fel, scrie pe ea,cadou pentru oana,umpleo cu ceva bun, mananca in fata lui, si chiar servestel si pe el.se va simti prost.

| zalisa a răspuns:

Uauuuuu

ce funny

cata ironie! cat sarcasm! si, totusi, asa subtil!

| VirusS31 a răspuns:

Poi poti sa faci KK intr-un ziar laughing si sa te duci la el la poarta sa ii dai foc! Intentia e ca el trebuie sa calce pe el sa il stingalaughing cam tampita!