Un elev se aseaza la o masa la care era un profesor.Profesorul zice:
-Porcul si porumbelul nu se inteleg...
Elevul zice:
-Bine atunci.Eu imi iau zborul.(l-a facut porc)
La ora profesorul le da elevilor un test surpriza ca sa se razbune pe baiat.L-a sfarsitul testului profesorul ii scie elevului pe lucrare BOU. Cand elevul primeste lucrarea zice:
-Domnule profesor...Vad ca v-ati scris numele (BOU) dar care mi-e nota?
Un tip îşi savurează berea într-un bar. Din dorinţa de a conversa, se apleacă spre femeia solidă de lîngă el şi îi spune:
- Vrei să auzi un banc trăznet cu blonde?
Cu o voce răguşită, ea îi răspunde:
- Pînă să te apuci să spui bancul, cred că ar fi bine să clarific cîteva detalii: sînt blondă, am 1, 80 m, 88 kg şi sînt campioană balcanică la judo. Blonda de lîngă mine are
tot 1, 80 m, 78 kg şi este ofiţer de aviaţie. Cea care stă lîngă ea are 1, 85 m, 85 kg, este halterofilă şi, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei să ne spui bancul acela cu blonde?
Omul stă ceva timp şi se gîndeşte.
- Nu prea, spune el. N-am chef să explic poanta de trei ori.
O blondă cu nişte căşti şi un walkman intră într-un coafor, să se tundă... Se aşează pe scaun şi zice:
- Vreau să mă tund.
- Trebuie să-ţi dai jos căştile - îi spune frizerul.
Blonda:
- Nu, nu pot să fac asta! Dacă mi-aş scoate căştile, aş muri!
Frizerul începe să o tundă pe unde mai putea şi el, fără să-i scoată căştile... Cînd vede că nu mai avea ce să mai tundă, îi spune blondei:
- Gata, nu se mai poate, trebuie' să-ţi scoti căştile!
Blonda:
- Nu, nici gînd! Dacă mi le scot, sigur o să mor!
Frizerul mai tunde el ce mai tunde şi la un moment dat îi scoate căştile. Blonda mai trage o dată aer în piept, după care cade jos moartă. Curios, frizerul ridică căştile şi le pune la urechi să audă ce asculta blonda: "Inspiraţi, expiraţi, inspiraţi, expiraţi..."
O brunetă, o blondă şi o roşcată aşteptau să nască.
Bruneta spune:
- Eu voi avea mai mult ca sigur un băiat pentru că atunci cînd am conceput copilul am facut-o stînd sub bărbatul meu...
Roşcata:
- Eu cred că voi avea o fată pentru că am stat deasupra.
Blonda:
- Of, Dumnezeule, o să nasc un căţeluş…
Daca mai vr sa imi zici
Buna mihaiii.
Era odata o blonda in autobuz. Deodata aude ca ii suna telefonul. Cauta ea in geanta, in buzunar nul gaseste. Mai cauta ea ce mai cauta si deodata isi spune in gand :
- Aaa mi-am amintit ca mi l-am uitat la serviciu!
Te-ai prins?
Un ardelean vine acasă de la câmp şi îşi găseşte nevasta dezbrăcată, întinsă pe pat, transpirată şi gâfâind…
- Ce-i mă nevastă, ce-ai?
- Am infarct… zice ea.
Ardeleanul dă să cheme pe doctor când copilul lui de patru ani zice:
- Tată, unchiu Gheorghe e sub pat în pielea goală…
Ardeleanul ridică pătura de pe marginea patului şi-l vede pe Gheorghe:
- Păi bine mă, nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul?!
Da pustoaica destul de bunicel haideti mai vreau bancuri ca doar e concurs nu? pustoaico poti sa mai adaugi daca vrei Cati ani ai?
shippo3313 întreabă:
Sonny1994 întreabă: