| skiziiskiz a întrebat:

Baiatu` de care imi plc s-a despartit de fosta pentru ca ea nu l-a placut.si am vb cu el pe mess aseara(aseara au fost immreuna ink). si mi-a zis ca se mai gandeste daca va fi cu mine.vede cum e cu asta.colegele lau intrebat daca ma palce si a zis"hai sa zicem". l-a intrebat o colega ce are fosta si ce nu am eu:el a zis hai ca trebuie sa ies, ca nu stiu ce, dar a mai stat ink 3 ore.ma rog. celegii si colegele imi zic ca simte ceva pentru mine. dar unii zic ca s-ar putea sa ma ia ca si consolare, sau doar sa aiba prietena. ce sa facccc?

3 răspunsuri:
| InoTkd95 a răspuns:

Este foarte posibil sa nu te placa dar sa te ia pe tine in locul fostei ca sa nu zica ca el nu are prietena. El e dependent de persoana cu care a fost si se cunoaste dupa ce a zis,, sa vedem ce fac cu asta". Atata timp cat il tachinatzi si voi o sa dea niste raspunsuri,, chinuite" cum a fost,, hai sa zicem". asta nu e un raspuns clar. daca vrei o relatie concreta si serioasa zic sa uiti de baiatu asta si sa gasesti altu care nu e,, incurcat " cu altele. Succes!winking

| HBK a răspuns:

Atunci e cazul sa iti spun fara menajamente: nu poti fi un premiu de consolare, un plasture pe un suflet ranit. Nu puti calca pe urme straine, nu poti umple golul creat de altii. Nu esti o compensatie pentru pierderile din trecut ale altora. Tu esti marele premiu! E nevoie sa iti aperi demnitatea.

| skiziiskiz explică:

Am doar 12 ani... CE RELATIE SERIOASA POZATE IESI?laughing am fost cu el, candva, cei mai buni prieteni. dar de cand a fost cu asta, s-a cam racit.MENTIONEZ:
1. m-a aparat de un baiat fraier(ieri)
2. ii e ciuda daca vorbesc cu altul(azi, ieri, alalataieri, etc.)
3. imi tot zice de unu cu care vorbesc ca e prost si etc...

simt din nou ca am place, si cred ca e adv...si EL E FFFF. RUSINOS