Bună. Eu zic să mai aștepți puțin,până se mai liniștesc apele cu prietena ta,ca să nu te trezești într'un scandal.
Apoi,dacă te intelegi bine cu băiatul,ai putea să ii dai mici semne și să vezi cum reacționează. Dacă da semne ca și el te place,acționezi,iar dacă nu,cu parere de rău cred că ar trebui să renunți. In fond,dacă ții la el,iți dorești să fie fericit. Chiar dacă e cu alta. Poate el te vede ca pe o amică. Clarifică totul, dar mai întâi fă'ți prietena să il uite, fii alături de ea.
Pai mai sunt si alti baieti pe lume, uita acea iubire, prietenia este mai presus, nu poti strica o relatie cu prietena ta! puteti sa ramaneti amici (tu si cu baiatul), daca prietena ta este o prietena adevarata va intelege! ii spui doar ca vrei sa ramai amica cu fostul sau iubit! si ea iti va da un raspuns concret! inca cu iubirea, daca nu vrei sa ai probleme, mai bine ai face sa il uiti, sti cum faci asta? cautati un iubit! incearca sa simpatizezi pe altcineva, de la o mica scanteie, se poate face un foc!
Eu cred ca mai bine ai incerca sa il uiti. In primul rand el are prietena si in al doilea rand nu ar fi corect sa fi cu baiatul pe care prietena ta inca il iubeste. Funda?
Sincer ar fi bine sa nu intervi. Poate ar fi bine sa sa petreci mai mult timp cu el sa il ajuti in mai multe privinte! sa discutati sa va apropiati si atunci poate el o sa se indragosteasca de tine...cat despre prietena ta ea poate sa inteleaga ca din moment se sunteti prieteni si vorbiti mereu cum ai spus u te poti indragosti: poti face cate o glumita se vezi cum reactioneaza de genu: Fata sh mie imi place de el...mna si dupa aia spui ca a fost o gluma. Funda?