| MihaelaChivu23 a întrebat:

Baiatul cu care ma vad este mai mare decat mine cu 10 ani. Parintii mei nu sunt de acord si ma intalnesc cu el pe ascuns. Eu le spun părinților mei ca ma intalnesc cu prietenele mele dar ei deja nu ma mai cred pentru ca e vizibil ca mint. Nu stiu ce sa fac sa fie bine....nu stiu cum sa ma intalnesc cu el fara sa am probleme acasă... Ce sa fac? Cum sa procedez?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa te desparti de el, daca ai tai se impun atat inseamna ca ai undeva sub 20 de ani, varsta la care, o astfel de diferenta e extrem de vizibila si-n mentalitate si tot si le dau perfecta dreptate in ce zic.

| Violleta2022 a răspuns:

Deci, tie ti se pare normal sa ai sex si sa ai un prieten cu 10 ani mai mare ca tine, dar parintii tai nu considera ca-i normal?!
De ce? Poti sa ne spui motivele pe care ei le invoca?

| MihaelaChivu23 explică (pentru Violleta2022):

Parintii mei mereu au așteptări mari de la mine. situatia din familia mea e foarte complicata. nu as putea sa traiesc cum vor ei daca mie nu îmi place. stiti vorba aia"dragoste cu forta nu se poate".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa ai o discutie serioasa cu ai tai in care tu sa ii intrebi care ar fi motivele pentru care tu nu ai voie sa te vezi cu acel baiat.
Daca iti vor da niste motive bune atunci va trebui sa asculti de ei, dar daca iti vor da motive la plezneala inseamna ca nu au un motiv anume si ai putea incerca sa ii convingi ca tu tii la el si nu vrei sa se termine totul din cauza unei mici neintelegeri.

| AdelaElena88 a răspuns:

Uite ce îți e, bănuiesc ca încă ești minora... Părea mea este ca nu ar trebui sa îți mai minți părinții ( știu ca nu îți suna bine deloc însă eu știu foarte sigur ca acest gen de relații nu duc nicăieri ' el bărbat, tu copila, dacă aveai 20 și ceva de ani și el 30, ok, erați amândoi adulți lucrurile erau altfel.Baiatul asta nu zic ca nu te place, zic doar ca e bărbat și probabil are și experienta și părerea mea personala este ca o sa ai de suferit. Dacă el își cauta cu adevărat o relație serioasa, îți dai seama ca nu se (uita la puștoaice ci la fete apropiate de vârsta lui. 10ani e o diferență considerabila, mai ales dacă tu ești minora.Eu zic sa te orientezi către un băiat de vârsta ta, iar cu el sa păstrezi o amiciție platonica.Nu vreau sa vad ca o sa scrii peste ceva vreme ca ai făcut dragoste cu el, l ai văzut cu alta și vrei sa te răzbuni.Multa sănătate și ai grija de tine!

| AlexBrooK00 a răspuns:

Pai nu prea ai ce doar sa găsești pe altcineva poți doar sa îl pui pe el de fata cu ei și sa vorbiți toți 4 sau sa găsești scuze sa ieși gen : Merg să-mi fac tema cu o prietena sau Ma duc săi duc un caiet la o prietena.