anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baiatul cu care sunt acum se da la prietena mea.Nimeni nu stie ca sunt cu el [am decis asta, pentru ca pe el il mai plac inca vreo 5 prietene, iar pe mine ma tot cicalea una din ele]. Am vorbit cu el si neaga totul, dar pana si asta o face intr-un fel ciudat. Ea crede ca e singur si tot ii primeste avansurile, ba mai mult isi petrec timpul ca doi indragostiti. El cred ca nu stie ce vrea, dar nu pot discuta cu el din now, pentru ca va nega iar totul. Ce sa fac? Sa ii spun prietenei mele ca sunt cu el? El nu vrea sa afle nimeni, si nici eu.Ar putea avea efecte negative acest lucru?
PS :Nu este o prietena apropiata, doar asa ne vedem din cand in cand...si sincera sa fiu nu prea ma intereseaza de ce simte[stiu ca sunt dura, dar tot de la ea am invatat ca in dragoste totul este permis, pentru ca se dadea la un alt baiat de care imi placea, mrg in fine...]

1 răspuns:
| heartslow a răspuns:

Gabriela, sa stii ca daca el neaga ca ati fost impreuna si vrea sa fie cu aia, raspunsul la intrebare e simplu vorbesti cu el si ii spui " alege pe ea sau pe mine " si daca o va alege pe ea, gandeste-te ca daca tinea cu adevarat la tine recunostea "ca un barbat ca a fost cu tine" asa ca nu-ti mai fa atatea probleme happy, sper sati revi te pup dulce :* ( e un pic exagerat sa te pup, dar asa ma comport eu cu fetelelaughing fundita?