Pai trebuie sa ii demonstrezi ca tu esti mai inteligenta si ca cu tine poate avea mai multe de discutat decat cu fufa
Daca e baiat inteligent o sa aprecieze inteligenta ta si o sa te placa mai mult, daca nu...atunci merita sa fie impreuna cu aia
Bafta!
Salut ღEmOGirlღ sincer inteleg prin ce treci dar tu si dusmanca ta sunteti " vaci de la targ" la care se uita diferiti oameni si apoi o cumpara pe una.Din cate mi-am putut da seama din intebarea ta esti o fata intelingenta care nu pune pret pe " lucruri de fufe" poate... ar trebui sa te indepartezi de el sa te concentezi pe altcineva sau prietenii familie cine stie sa iti gasesti un nou hobby. Acum "despartirea" de el ti se pare o catastrofa insa pe termen ling numa tu vei avea de castigat. Oricum sper sa faci alegerea corecta.in speranta ca ti-am fost de ajutor Bibi
Funda?
In acest caz poti sa iti faci o schimbare la tine ca sa il atraga, sa te oserve ...de exemplu iti faci o frizura noua,,, sau folosesti alt machiaj,,, sau fa-ti o prietena noua,,, de felul asa... zimbestei mai des. bafta
Disparelu întreabă: