| EsarfaRozZ a întrebat:

Baiatul de care imi place m`a chemat la el astazi. Aveam intentia sa merg(nu va ganditi la prostii, doar o cafea, o poveste si atat). Dar cand l`am sunat inainte cu vreo 15 minute sa plec de acasa a spus ca e in oras cu baietii, si ca a uitat ca mergeam la el, si sa o las pe alta data. Merita sa mai vb cu el? Adica a fost nesimtit la faza asta... Cum sa ma comport cu el deseara cand va intra pe mess, ce sa i spun?

Răspuns Câştigător
| ºPishcotº a răspuns:

Cand vezi ca intra pe mess.nu te repezi repede sa-i rapsunzi! Lasa-l pe el sa te bage in seama primul.Si vorbeste-i asa cu o oarecare ironiehappy Nu-i mai da smiley care-l pupa, imbratiseaza, etc.

Ceao!:*

P.S: si daca iti cere iertare, ii spui ca-l ierti dar cand te va mai chema la o cafea ii spui ca n-ai timp:-p!

4 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Nu ii spune nimic si asteapta sa intre el pe tine. Atunci nu il iei la rost foarte tare. Te porti indiferenta.Sa nu pari crizata sau chestii de genul asta. Daca te intreaba ce ai ii spui ca ai fost nesimtit la faza asta si atat. nu mai zici nimic in legatura cu subiectul asta si astepti sa isi ceara scuze happy

| LoveStoned a răspuns:

Nu-i spui nimic, il lasi pe el sa te bage in seama, pentru ca daca te vrea sigur o va face.
Si in momentul in care o face, te pui si tu busy si nu-i raspunzi laughing ce atatea figuri pe noi baietii. Auzi ma nene, dupa ce ca te duceai la el, offf, tineretul de azi.

| ioanalarisalari a răspuns:

Eu spun sa nu-l bagi in seama. si vezi daca o sa-ti ceara scuze pentru ca a fost un nesimtit.

| nstefan96 a răspuns:

Sa nu te duci la el ca urmareste cevalaughingsi crede-ma ca o sa ii reuseascabig grin