anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băiatul de care imi place nu a mai stat cu altele... happy Si cand s-a sunat de ora, ma duceam cu prietena mea în clasa, si cand am ajuns la usa sa intram in clasa, el era în spatele nostru si ne-a dat cate o palmă la fund, dar ei nu prea i-a dat, de abia a atins-o, mai mult mi-a dat mie, dar gen, nu a fost o palmă din aia brutală si urâtă, pe mine m-a atins asa putin si pe prietena mea mai deloc. Si m-am intors la el si m-am uitat mai urat, iar el s-a uitat în ochii mei si mi-a zâmbit. De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Așa-s băieții când urlă hormonii în ei. Dau palme peste buci și zâmbesc ca tâmpiții.
Dar trece.
Peste 10 de ani, o să dea palme peste față și n-o să zâmbească.
Dar atunci va fi prea târziu, că veți fi deja soț și soție.
Fundă?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, continua atractia pentru el, se vede din ce povestesti ce baiat bun e si cat te iubeste pentru ce esti tu

| MihaiNicu23 a răspuns:

Pentru ca te place. Sau doar era amuzat de tine ca te-ai uitat urat la el.

| danutzu96 a răspuns:

Si eu mai ard cate o palma la cate un calculator nesimiti, na... fiecare cu ce are.

| anonim_4396 explică (pentru danutzu96):

Păi nu ne-a dat palme, palme, mai ales ca pe prietena mea nici n-a atins-o. Intram in clasa si el era în spatele nostru si mi-a pus putin mana pe fund si a si luat-o foarte repede si nici nu m-a atins cu toată mana, de abia ca am simtit. Doar că atunci când mă uit în spate era el si mi-a zâmbit, iar eu m-am uitat putin urat la el.

| Alexandrudrg12 a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))) 50 shades of clasa a6