| Cristina_1606 a întrebat:

Baiatul de care imi place si care se pare ca ma place are un frate...nu stiu tot despre el///stiu doar ceva de vara trecuta.ar trebui sa il intreb pe fratele lui ceva despre el?

Răspuns Câştigător
| Andra1024 a răspuns:

Buna Cristina.Daca nu esti impreuna cu el si stii ca poti avea incredere in fratele lui si nu e un turnator parerea mea este ca daca doreste sa te ajute pai afla ceva informatii despre fratele lui.Spune-i lui adevarul ca il placi pe fratele lui si ca ai vrea sa te apropii mai mult de el dar nu stii cumCer-i ajutorul si daca este de acord intreaba-l ce caracter este fratele lui ce hobby-uri are unde ii place sa calatoreasca ce tip de fete ii plac ce asteptari are de la o fata daca ii place sa seduca sau sa fie sedus ce uraste el cel mai tare etc etc etc orice informatii te pot ajuta pe tine.Dar sfatul meu este sa nu te schmbi pentru un baiat si sa fii naturala asa cum esti tu. Daca te va placea asa cum esti tu atunci e de bine dar daca nu si va incerca sa te schimbe atunci lasa-l. Sper sa iti fie de folos sfatl meu.MULT SUCCES!

0 răspunsuri: