| andra_7810 a întrebat:

Baiatul de care imi place vb cu mine putin dar ne jucam volei barat e un joc de echipa, dar prieteni lui tot ma intreaba daca vreau sa ma pun cu el sau daca m-am pus cu el si sora lui mai mica a vb cu prietenele mele si zicea ca ma place dar eu nu cred dc sai spuna ei, deci voi spuneti isi bate joc de mine sau ma place?

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Eu si cu andra suntem prietene dar faza e ca noi l-am intrebat si a zis ca nu o place dar na. Poate ca isi ascunde sentimentele.Varsta surorii lui este de 4-5 andi maxim.Acum nu stiu.De interebat am intrebat eu cu o alta prietena si nu tu Andra. Poate ca ar trubuii sa iti faci curaj sa discutati. Dar stiu ca tu nu o sa faci asta deoarece iti este rusine. Dar totusi daca nu o sa il intrebi tu si o sa comunicati sincer unul cu altul, nu vei afla niciodata.Imi pare rau daca nu esti de acord cu mine dar asta e. Vb afara.De pupkiss. Papa

4 răspunsuri:
| JustShadows a răspuns:

Buna!happyPai ideea este sa acorzi atentie comportamentului lui, sa stii sa-i interpretezi reactiile, si sa-ti dai seama de sentimentele lui fata de tine. Daca nici asa nu-ti dai seama, atunci poti aborda metota cea mai sigura, vorbeste cu elhappy. Comunicati si vei vedea ca va fi ok, si vei afla exact ceea ce vrei sa afli!
Ai grija de tine!happy

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Blonda e un... sunt andra multumesc pentru raspunsuri dar niciunul nu m-au ajutat din pacate dar am reusit sa-l uit.

| Anakatsu a răspuns:

Nu ai de unde sa stii cel mai indicat ar fi sa iti faci curaj si sa il intrebi cat mai repede :X

| Bafana a răspuns:

Te place.