| Chirila_Gabriela_2003 a întrebat:

Baiatul de care imi placea inainte sa ne certam ma intreba tot timpul cand avea nevoie de ceva si in general se purta frumos cu mine.
Cand eram certati a aflat de la o prietena de a mea ca il plac, dupa aia ne-am impacat si am am ales sa vb si sa nu ne mai numim(de la asta si ne-am certat) si acum cand scrie si vb pe net la aproape fiecare raspuns pune... (multe puncte), ce ar insemna asta?
Tin sa mentionez ca m-a intrebat daca il plac de mai multe ori si eu l-am mintit ca nu...

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Aud de problema asta recent.Pur si simplu fa-te ca n-ai nicio treaba cu el.Vezi-ti de amicii tai si pe el nu-l cunosti, insa DIN PACATE din ce am observat si eu ca fata daca nu ai o reputatie prea buna si tipul o sa se i-a de tine trebuie sa rezolvi cumva pentru ca prea multa aparare nu vei avea.
DEEESI sper sa nu fie cazul la tine.
P.S Imi poti da te rog folositor la unul dintre mesaje, m-ar ajuta cu distinctiile

40 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns (pentru Chirila_Gabriela_2003):

Hey! S-a mai intamplat ceva?

| Chirila_Gabriela_2003 explică (pentru Bogdan70001):

Daaa

Ce?

Am riscat totul si i-am zis ca il plac...
Insa reactia lui nu a fost una pre buna...
El mi-a zis ca sa ma duc deaici ca el nu vrea, si ca ce am vrut sa ii spun prina asta
Eu i-am zic am vrut doar saa stie si ca nu am mai putut sa ascund asta
Apoi el a zis :ca e bine pentru mine, sa ma duc sa imi caut pe altul ca el nu e pentru mine
Eu dupa i-am zis asa mhhh...bye?
Dupa el:?
Dc crezi ca avut asa un comportament rece cu mine?

| Chirila_Gabriela_2003 explică (pentru Chirila_Gabriela_2003):

Fara semnele de intrebari

Uite o sa-ti zic ceva.Si eu amici de genul.Din pacate nu tocmai el era potrivit pentru tine si o sa-ti zic de ce
Unii baietii dupa o despartire sunt cv gen "Da-o ma in *** ca si asa era proasta", "Ma doare in c*r" "Si asa este urata" si chestii de genul pentru ca pur si simplu oricum pe ei ii dureau in cot de fata respectiva si ca se desprteau si ca nu mare schimbare ei nu vad.
Asa CREEEED ca esti si tipul de care tie iti place.
Din pacate din ce vad tu esti genul de fata care pune la suflet si depune efort intr-o relatie.Eu zic sa incepi sa-l eviti pentru ca nu vei ajunge nicaieri

Mda...asa sunt eu din pacate pun totul la suflet fara sa vreau..si asta ma doare
Osa incerc...dar nu prea am cumla scoala il vad la fiecare pauza si avem cam aceiasi prietenii

Da,mersiii mult, chiar m-ai ajutat

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Daca mai ai nevoie de ceva si crezi ca te pot ajuta imi poti da un reply aici sau de preferat pe o alta platforma ca aici se poate considera ca spam si na...

Okkk..thanks