Cum adica urata?
Dc te desconsideri in felul asta, nimeni nu e urat, doar ca trebuie sa-ti pui in valoare frumusetea atat cea interioara cat si exterioara.
Incearca sa-ti schimbi stilul de a gandi si cel vestimentar (nu emo glm, gata lasam glm).
Aaa da si fata aceea p care o numesti u prietena, iti spun eu ca nu este.
Succes si incearca sa faci ce te'am sfatuit eu, sper ca vei face pasii in asa fel incat sa fie o schimbare in mai bine .
Nimeni nu e urat. Fiecare are frumusetea sa. daca te ajuta cu ceva si eu sunt singura de sarbatori si cred ca mi-e bine asa, cu toate ca baiatul pe care il plac si care e tot cu 6 ani mai mare decat mine cica nu poate avea o relatie cu nimeni si eu sufar... don't be sad. puteti o dorinta. Mosu' ti-o va indeplini, sper sa mi-o indeplineasca si mie. Sarbatori fericite.
Buna! nu mai fi suparata, nu cred ca esti urata! colegii tai sunt liberi sa isi faca revelionu unde le vine! nu e nevoie sa fii suparata, poti sa te distrezi si singura...cat despre tipul ala. daca e mai mare cu 6 ani, nu cred ca vrea de la "prietena" ta numai saruturi.Lasa sa treaca ceva timp si vei vedea ca nu e ce ai crezut tu ca e!
Craciun Fericit si tot ce iti doresti!
Ahh, inteleg cum e, si eu sunt in situatia ta. stiu e groaznic. dar aceasta e viata. incearca sa nu mai fii p[rietena cu acea fata, sa-ti faci alti prieteni si nu uita niciodata asta " NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA!" NU SE stie niciodata cand te vei saruta cu un baiat pe care nici nu`ti dai seama ca il placi.
Poti scapa din asta doar daca ai vointa.Recreeaza`te, plimba`te, citeste, compune poezii, asculta muzica, stai cu cei dragi, fa o baie cu aburi, bea un ceai/ o ciocolata fierbinte. Depinde ce alegi tu.
Nu te mai supara pentru ce ti-a mai zis vreo colega dinasta... fetele sunt rele! nu esti urita toate fetele sunt frumoase in felul lor! tu singura trebuie sa iti faci o gindire pozitive si sa ai incredere in tine cu baietii nu te speria o sa apara un baiat care te v-a placea asa cum esti nu pentru ca esti frumoasa si ai forme sau mai stiu eu ce! cu parintii am trecut si eu prin aceeasi situatie si am reusit spunandu-le atunci cind ma certau "da mama/tata recunosc am gresit s-a intimplat ce sa mai fac o sa incerc sa fiu mai atenta/sa nu mai gresesc/o sa repar"chestii ce astea chiar daca tu sti ca nu e vina ta accepta ce spun ei si zi ca e adevarat ptc. daca ii contrazici nu o sa faci decit sa pui paie pe foc si sa ii enervezi si mai rau! imi pari o fata de treaba daca vrei sa te mai ajut id meu este crisupisu97 cine stie poate ajungem prietene
iti urez noroc si un CRACIUN FERICIT!
by crissu_crazy
Nu zice ca esti urata.. Si daca nu te`au invitat asta nu inseamna ca tu esti urata. O sa vina si momentul cand o sa gasesti pe cineva potrivit pentru tine. . Nimeni nu s-a nascut urat\a. Anul trecut nici eu nu am fost invitata la petrecerea unor colegi deai mei. Dar nu m`am suparat. Anul acesta de data asta m`au invitat la o petrecere. dar crezi ca am sa ma duc? Nup! Am sa`mi petrec anul nou cu familia . Nu te mai descuraja atata. Si crezi ca fata aceea ar trebui sa-ti fie numita prietena daca vrea sa-ti faca in ciuda?. Eu cred ca nu. Roata o sa se intoarca ai sa vezi. O sa vina momentul in care ea o sa vina la tine plangand ca nu are prieten sau ca a respinso nu stiu ce baiat.
Prima data:cati ani ai? is sigura ca nu esti urata.fiecare femeie este frumoasa in felul ei lasa.mai ai timp gandeste`te ca viata nu merita sa o pierzi aiurea traieste`o din plin si nu fi sad ca nu ai un gagiu... o sa vina si vremea lui...incerca sa te intelegi bine cu parintii tau deocamdata. apoi celelalte.fiecare lucru la timpul lui merry christmas
Sunati un prieten vechi... foarte vechi vorbeste cu persoana respectiva, s-ar putea sa gasesti un nou prieten alaturi de tine, mie mi s-a intamplat chestia asta si am devenit cei mai buni prieteni
Pai daca acel baiat iti intorce spatele si nu te accepta asa cum esti, atunci fate si tu indiferenta pentru tot ceea ce face el, si expica parintilor ca nu au pentru ce sa te certe si ca nu esti potrivita pentru acel baiat! Sunti multi baieti pe lumea asta care te pot aprecia mult mai mult decit acel baiat si cu siguranta nu esti urita, fii mindra de ceea ce esti de fapt si nu te lua dupa ironiile celor lalti caci iti pot schimba fiata si te pot duce la diferite situatii! Si nu mai fi suparata, uital pe acel baiat si fa-ti o noua viata! CRACIUN FERICIT!