Uite sfatul meu: fa asa ca sa nimeriti odata intr-un parca doar vo idoi sau unde n-ar fi si spune-i salut. ce mai faci? ce cauti pe-aici? adica tie tii indiferent tu ai uitat ce a fost intre voi...sua alt sfat:tot te intilnestiundeva cu el "fara intentie" si vb cu el salut si apoi te deskizi in fata lui: uite eu team iubit dar tu mai lasat pentru o fata care se bate joc de mine,(aici sa plingi) am crezut ca ca nu esti ca toti ceilalti baieti am avut incredere in tine nu m-am asteptat eu chiar te iubeam dar miai infrint inima. te-am iubit dar asta a fost. no sa-ti dau voie sa te apropii mai mult decit atit ma tem ca o sa-mi infringi inima din nou.numai vreau sa sufar sa pling in fiecare noapte. si acum iti spun la revedre sau mai bine pa nu cred ca o sa ne mai revede vreo data pa.(si fugi din ochii lui si nu te mai pune in fata okilor lui dar daca te gaseste si vrea sa vb cu el fate indiferenta uitete in ochii lui si zimbeste in timpul acela nu te gindi la el la ceea ce a fost intre voi dar la ceva vesel fericit.cred ca team fost de ajutor invata kuvintele acestea si invata sa plingi in fata lui ca el sashi dea seama ca tu lchiar ai suferit dar el tea folosit).
Sa il ranesti?... pai el te-a ranit pe tnie, vad ca lui nu ii pasa de tine, dc sa iti pese tie? spune'i ce simti nu ai ce sa pierzi, ca doar el e cu aia...
Bafta!